|
|||
|
|||
multumesc pentru urari!
Va multumesc tuturor pentru urari, astept vesti bune si de la cei care vor avea interviul.
Noi vom merge in Pennsylvania la niste verisori ai sotiei. Probabil ca in ianuarie. Va raspund in legatura cu ce m-ati intrebat: 1 - sunt foarte atenti la contractele de vanzare-cumparare. Dupa cum stiti verifica de la cine a fost cumparat apartamentul si cand anume (sa nu fie de la parinti). 2 - pentru garsoniera am avut contractul prin care am cumparat-o noi acum cativa ani, iar ca evaluare am scos de la finante un certificat de neurmarire fiscala in care este trecuta valoarea de impozitare a apartamentului. In general este mai mica decat valoarea reala, dar stiu si ei asta si ca dovada va spuneam ca la noi blonda a evaluat in plus cam cu 1.500 $ 3 - nu stiu in ce conditii au luat viza ceilalti loteristi 4 - ambasada si centrul medical Unirea sunt chiar in spatele Hotelului Intercontinental. Sunt usor de gasit. |
|
|||
|
|||
Da, oameni buni!
E o bascalie adevarata cu apartamentele acestea! Si auzi tu ce pretentiosi sunt americosii astea! Si daca mie parintii mi-au cadonat apartamentul cu ocazia nuntii mele si ei stau in continuare in apartamentul fratelui meu – isi cresc nepotii, atunci cum vine – apartamentul meu nu se ia in consideratie?! (Asta in conditiile in care m-am casatorit PANA ce am aflat despre faptul ca am fost selectati la loterie, iar apartamentul oficial a trecut in proprietatea mea DUPA ce am aflat despre faptul ca am fost selectati la loterie). Fir’ar sa fie! Oricum ma duc cu apartamentul in calitate de evidence of financial support! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|