Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu pe 20 noiembrie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2003, 09:43 AM
Bibicu Bibicu is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu pe 20 noiembrie

Salut dragi binefacatori,

Acum cateva ore am terminat vizita medicala la Bio Medica unde va recomand si eu sa va duceti cu incredere, cei de acolo sunt super de treaba si totul merge struna (aviz celor care vin din provincie). Din fericire nu am avut probleme asa ca un test l-am trecut cu bine. Urmeaza interviul care sper din tot sufletul sa fie la fel ca si cel medical.
Dragii mei vreau sa va mai intreb si eu cate ceva inainte de lupta finala sau de mizilic, cum zic cei care au trecut deja de interviu.
Pe formulare am scris ca destinatie unde vreau sa ajung orasul Detroit si o adresa a unor cunostinte de-a nasilor nostri care stau in Detroit si unde am vrea noi sa ne trimita green cardurile. Intre timp ne-am mai gandit si ne-am schimbat si optiunea, anume ca am vrea sa ajungem prin California dar nu stiu daca se mai poate face ceva o data ce am scris in formulare. Spuneti-ne voi daca se mai poate face ceva si daca la interviu pot schimba atat locul unde vreau sa ajung cat si locul unde trebuie sa primim green cardurile. Adevarul este ca acesti cunoscuti sunt foarte indepartati de noi, practic nu avem nici o treaba cu ei dar la data cand am completat formularele am zis ca ar fi bine sa scriem si acest lucru.
Inca ceva, de la banca ne-au dat extrase de cont si situatia contului dar nu vor sa dea acea declaratie a unui superior al bancii cu antetul bancii si tot ce se cere in formularele cu programarea la interviu. Trebuie acest lucru sau este suficient ce ne dau de la banca? Extrasele de cont trebuiesc si ele traduse sau nu?

Va multumesc inca o data si sa va aiba Dumnezeu in paza oriunde va duceti.
Reply With Quote
Old 11-06-2003, 10:13 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default raspuns intrebari

In privinta intrebarii tale cu schimbarea destinatiei, pot sa-ti spun urmatoarele:
La interviu, adica ieri, ne-au intrebat la cine o sa mergem in US iar eu i-am raspuns ca la matusa mea desi in formulare scria numele verisorului meu ca adresa pentru Green Card. M-au intrebat doar daca sunt in acelasi stat, respectiv California, iar eu am raspuns ca da. N-au mai luat adresa matusii mele, prin urmare, am pastrat aceeasi adresa de trimis Green Card. N-au obiectat deloc. Presupun ca poti schimba la interviu optiunea, parca am citit cate ceva despre asta pe forum. Sigur am citit ca poti sa o schimbi la intrarea in US, la aeroport.

In privinta extraselor de cont, pot sa-ti spun ca am avut si eu aceeasi problema cu cei de la BCR care n-au vrut sa-mi dea respectiva declaratie, asa ca m-am luat putin de ei si le-am explicat ca trebuie sa ma serveasca in calitatea mea de client al bancii si prin urmare am facut o cerere scrisa pe care am inregistrat-o la registratura lor, adresata domnului director, in care am cerut sa mi se dea o adeverinta din care sa rezulte situatia conturilor mele, datele de deschidere ale acestora, sumele inscrise in ele precum si soldul total si in final, mi-au dat o hartie mai oficiala, cu antetul bancii, in care scria asa: Catre dna X,
Ca urmare a cererii dv. nr..........din data de........... va facem cunoscuta situatia financiara a conturilor dv: .....dupa care a urmat un tabel cu insirarea lor si datele cerute de mine. Aceasta hartie a fost semnata de directoarea adjuncta a bancii si de contabilul sef si mi s-a pus pe ea o stampila rotunda.
Prin urmare, trebuie sa insisti sa ti se dea ce vrei ca totusi, esti un client al lor si ei trebuie sa te serveasca.

Eu am tradus si respectiva hartie dar la ambasada mi-au retinut doar originalul de romana si copia pana la predarea vizelor cand mi s-au returnat originalelele tuturor actelor printre care si aceasta hartie. Copia a ramas la ei.
Oricum, eu personal nu cred ca cei de la ambasada s-ar lega de faptul ca te duci doar cu un extras de cont si situatia financiara.

In speranta ca am fost macar putin de ajutor,

Cu urari de bafta multa la interviu,

Daniela
Reply With Quote
Old 11-21-2003, 04:22 PM
Carmen Carmen is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Default Bibicu...

...te rugam ...povesteste-ne si noua cum a fost la interviu!
Cu speranta ca totul a fost ok...sa ne scrii!
Carmen
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules