![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Nu este chiar o oferta ,nici nu fac reclama nimanui.Am aflat doar de o companie de long distance cu rate foarte bune pentru Romania.Nu m-am inscris la ea,am resuit sa scot de la cea pe care o aveam rate bune dupa ce le-am vorbit de concurenta.E vorba de 5.9c/min cu Bucurestiul si 8.9c/min cu provincia.Daca va intereseaza,lasati un semn.
Poate voi stiti ceva mai bun de atat...e un mod de a ne ajuta in acest fel. |
|
|
|||
|
|||
|
E normal ca toti sa incercam sa vorbim acasa cat mai ieftin, eu insa n-am gasit (auzit) pana acum de ceva mai ieftin decat cartela de 5 $ cu care primesti pt Romania 50 minute. Am auzit ca unii sunt suspiciosi si zic ca trebuie sa consumi toate cele 50 minute intr-o singura convorbire... Nu-i adevarat, eu am sunat de pe cartele la 4 numere diferite, de fiecare data mi-a zis ce suma si cate minute mai am... am cronometrat si nu am avut deloc impresia ca am fost furata. Daca te gandesti ca minutul costa asadar cam 10 centi si nici nu mai platesti taxe, eu zic ca e rezonabil. Oricum, sunt curioasa sa aflu varianta pe care a gasit-o duduca, si mai ales sa aflu daca cineva a folosit-o, daca pe langa pret mic mai e si calitate...
|
||||
|
||||
|
OK,compania se numeste American Phone Services,sunati la 1-888-246-1319,intre 9am-6 pm Easter time si va raspunde cineva in romaneste chiar.Cum spuneam,nu stiu cat de incredere sunt,nu le-am incercat serviciile.Eu sunt la NECC,cu ei m-am luptat in cuvinte pt. rate mai mici,le-am obtinut(8.9c/min cu provincia si 6.9c/min cu Buc),despre astia stiu ca sunt buni.Daca va hotarati pentru NECC,nr. lor e 1-800-766-2642(desi nu garantez ca va vor da aceleasi rate,eu sunt la ei de un an).
|
|
|
||||
|
||||
|
pana la urma unde gasesc si eu pe internet ceva cartele cu care sa pot suna in romania, la preturi accesibile sisa nu trebuiasca sa o consum toata odata
ma intereseaza mobil si provincie merci thomas |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Shaguna,
esti o adevarata enciclopedie virtuala.Sunt sigura ca multe informatii din cate lasi,si nu numai tu(sunt niste oameni chiar grozavi care se pot intalni pe acest forum)sunt asimilate si folosite cu succes.Si,chiar daca nu vei primi cuvinte de multumire intotdeuna,sunt convinsa ca raspunsurile tale sunt in tacere apreciate.Tine-o tot asa si...vorba americanului...good job! |
|
|
||||
|
||||
|
Eu am gasit un site internet unde se pot aschizitiona cartele telefonice dupa preferinta si destinatii multiple.
Tarifele mi s-au parut acceptabile si am incercat vreo doua cartele. Sint multumit si de calitatea serviciilor si de preturi. Daca cineva este interesat: www.SunaRomania.com |
|
|
|||
|
|||
|
am incarcat sa sun si eu la numarul de telefon dat de duduca, dar e disconnected...
eu sunt tot la NECC si platesc 14,5 pe minut cu provincia si 19.9 cu mobilul in romania. despre cartelele de 5 $ nu am o parere prea buna. Am cumparat una,amvorbit cam 1/2 si am vrut sa folosesc cealalta 1/2 cateva zile mai tarziu, dar banii erau deja dusi pe taxe de intretinere.... |
|
|
||||
|
||||
|
Galea,imi pare rau ca nu poti prinde.Eu am vorbit la acelasi numar cu cateva zile in urma.Mai au un numar,de customer service,poate vrei sa-l incerci si pe asta,spui,cu oricine vorbesti,ca te intereseaza ratele cu Ro. si un eventual contract cu ei.Deci,numarul alternativ e 1-800-711-1323.
Sau,incerci direct la NECC si,daca le spui ca ai gasit o oferta mai buna,iti garantez ca se vor stradui sa te pastreze,scazand din ce ai acum. |
|
|
||||
|
||||
|
Multzumesc pt.informatzie....Am luat legatura cu ei azi....oricum vroiam sa scap de IBN care merge din ce in ce mai prost.....adica de vreo 3 saptamani n-am mai prins Romania sambata sau duminica.O sa incep de vinerea viitoare cu ei si o sa va spun cum se misca...Merci inca o data...
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|