|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Vanatoarea locurilor de munca!
Succesul in cautarea si gasirea locurilor de munca in US are de-a face cu nivelul cunostintelor de limba engleza, aspectul aplicantului, diplomele in domeniu sau experienta? Sau cate putin din fiecare?
Va multumesc, Sorin Fratila
|
||||
|
||||
1. recomandarile, adica daca ai pe cineva, de preferinta tocmai din acea firma, care sa te recomande a lucra si tu acolo.
2. engleza 3. perseverenta (asteapta-te ca din vreo 100 de aplicatii , sa fii chemat la 1 (unul) interviu). claudia |
|
||||
|
||||
Experientza mea ...
Din experientza mea de cautat un loc de munca itzi pot spune despre ce s-a intamplat cu mine in anul 2000 cind inca (in IT cel putzin) se mai gaseau joburi.
- 6 luni de cautari - peste 1000 de resumeuri pe email, fax sau in plic in Pennsylvania, New Jersey si Delaware - 5 job fairs - circa 27 de interviuri - nivel de engleza - cit ramane in cap dupa 15 ani de engleza, din clasa a II-a pina la terminarea facultatzii - recomandari zero - noroc, doar o data in viatza > cistigat loteria vizelor - sosit in 29 Ianuarie 2000 - primul job inceput pe 8 august 2000 la 20$/ora - contractor, migratie la Windows 2000. Sa itzi precizez ca de atunci piatza fortzei de munca a scazut de peste 10 ori dupa socotelile mele ? Disclaimer: Cifrele si informatziile de mai sus reprezinta DOAR experientza mea de cautat de munca in America in domeniul IT.
|
|||
|
|||
Re: Vanatoarea locurilor de munca!
Cel mai mult depinde de faptul daca ai masina sau nu. Eu de asta m-am lovit cu capul de mai multe ori.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|