|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
O alta dilema in legatura cu poza (dimensiuni)
Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in legatura cu dimensiunile fografiilor. Am scanat o fotografie, la "aproape" toate capitolele totul a fost ok insa la sectiunea dimensiune """dimensiunea de 2 inches pe 2 inches (50mm x 50mm) patrati""" am intampinat o mica mare dilema. Cand vizualizez proprietatile fotografiei in sistemul de masurare "inches" apare 2 inches/2 inches insa atunci cand o transform in mm nu-mi mai iese de 50x50 mm. Iar daca o fixez la 50x50mm atunci cand o trec in inches iarashi nu-mi mai iese dimensiunea. Astept lamuriri. multzam' mult, pa pa |
|
||||
|
||||
Este normal pentru ca 10mm=0.394in....ceea ce-ti da o aproximatie : vei avea deci o poza de 5.08cmx5.08cm sau una de 1.97inx1.97in...
|
|||
|
|||
pai si? s-o trimit de 50x50mm sau de 2x2inches? nu e nici o buba?
multam' mult , pa pa |
|
||||
|
||||
Cum ei sunt mai obisnuiti cu inches decat cu centimetri, bazeaza-te pe cei 2x2 inches... Nu cred ca are mare importanta diferenta de 0.02cm...) asta e genul de probleme pe care n-ar trebui sa ni le facem... nu cred ca in asta sta "discalificarea" sau "calificarea"...
Bafta !
|
|||
|
|||
gata! ramane stabilit 2x2 inches!
multam' de ajutor pa pa |
|
||||
|
||||
De pe pagina oficiala:
Quote:
|
||||
|
||||
Poti sa scanezi orice fel de poza vrei, adica de orice dimensiune. Important este ca dupa scannare sa o "decupezi" dupa cerintele lor. Vei vedea foarte usor ca daca in loc de 150dpi vei pune 72dpi (de exemplu) dimensiunile nu vor mai fi de 2x2 inches ci mult mai mult...
Display Modes | |
|
|