|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Acte necesare pentru interviu �n 6.11.2003
As avea c�teva �ntrebări pentru voi referitoare la pregătirea actelor
pentru interviu: 1. Certificatele de nastere si căsătorie de tip nou pe care scrie �n rom�neste, engleză si franceză mai trebuie traduse? 2. Care este durata de valabilitate a extrasului de la Cartea Funciară si a extrasului de cont? 3. Si eu care nu s�nt aplicatul principal trebuie să am dovada studiilor? 4. Pentru emigrarea �n Canada toti membrii familiei trebuiau să aibă traduceri ale actelor de studii, cărtilor de muncă, fiselor postului si a foilor matricole, toate acestea necesare pentru demonstrarea calificării profesionale. Pentru interviul acesta s�nt necesare toate aceste traduceri? Stiu că s-ar putea să avem nevoie de ele �n SUA, dar eu �ntreb dacă am nevoie de ele �n această fază. Interviul este programat pe 6.11.2003 Vă multumesc, Florin |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|