|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Si iata ca tre sa plec si eu
In sfarsit cam totul e gata pe aici prin tara, prietena mea a obtinut ieri si ea o viza J1 pe un an desi in urma cu 4 luni nu avea nici macar pasaport si asa ca pe 17 oct o sa merg la NY iar amica mea pe 20 si impreuna vom merge in washington DC in 23 oct. Acolo ea are casa la familia unde o sa lucreze are job etc dar eu o sa trebuiasca sa ma descurc singur:nici cazare nici job asa ca va fi destul de dificil pt inceput. Probabil o sa stau la un hotel pana o sa gasesc ceva de inchiriat. O sa plec din cluj cu taromu pana la NY cu 370 Usd inclusiv taxe aeroport. Alex daca mai e valabila chestia aia care am vorbito pe messenger s-ar putea sa am nevoie de seviciul tau. Oricum sper sa mai vorbim inainte sa plec.
Bafta la toti si sa ne vedem in state. Apropo luni cand am fost la ambasada dupa viza cu prietena mea a fost un numar impresionant de mare de oameni care au luat vize de toate tipurile: immigrare, turistice, de munca, reintregire. Au fost chiar socant de multi cei ce au luat viza asa ca aviz amatorilor. |
|
||||
|
||||
SAlutare Alin !
ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine pana la urma! iti urez drum bun si sa ne vedem cu bine pe acilea! cand ai un loc stabil da-mi si mie te rog nr tau de tel sa te sun ca poate aplic si eu solutia ta pt pretena....cine stie... imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic concret...nu cunosc pe nimeni in DC! ai mare grija !!!! Cu dumnezeu inainte! Succes! Sorin. |
|
||||
|
||||
Pt Sorin...hihihihi
Omule.....ce faza vrei tu sa aplici cu pretena lui?????Hahahaha....scuze dar nu m-am putut abtzine....Nu te supara ...dar asa e limba noastra...tre sa ai grija ce spui...ca se poate intzelege si altceva....Bafta!!!!
|
|
||||
|
||||
Mai ...DanArt....nu cred ca se intelege gresit .cred ca problema e in alta parte! depinde cum vrea destinatarul sa perceapa mesajul!
dar trebuie sa recunosc ca din punctul din care ai privit tu ,suna ...hazliu! |
|
||||
|
||||
Asa da...
Eh asa mai merge....destinatarul tre sa perceapa EXACT mesajul pe care vrei sa-l transmitzi....shi nu mai arunca pisica peste gard ca nu tzine....ai comis-o si gata...hai ca tre sa mai si glumim putzin pe-aici...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|