|
||||
|
||||
PROGRAMARI INTERVIU DV2004
Hai sa vedem care, cand si cum !Asa ne va veni mult mai usor sa tinem legatura si sa aflam la timp ce se intampla, inca de la primele interviuri...
Eu am case number 97** si sunt programata la interviu, cu tot familionul, pe 26 noiembrie, ora 8 AM ( la Ambasada Statelor Unite, desigur)...Voi..? BAFTA LA MAXIM !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
6 noiembrie ora 8:00
case number: 5xxx. Succes tuturor! |
|
||||
|
||||
Oare de ce??!!
M-am intrebat acum un an, si ma intreb si acum...
Oare de ce scrieti ca aveti case number 8XXXX sau 98XXX? Chiar credeti ca va poate fura cineva acest numar, sau din cauza unui anumit mod de a fi a romanului de a se ascunde....printre degete...sau printre cuvinte ceea ce are sau nu are? Hai, lamuriti-ma si pe mine va rog. As vrea sa inteleg logica, in felul asta poate o adopt si eu. Toate bune sa s-adune! Cezar Stratulat |
|
|||
|
|||
"binevoitori"
Mie mi se pare foarte normal sa nu-ti dai numarul de caz pe Internet, cel putin inainte de a te vedea cu aprobarea rezidentei permanente. N-are nici o legatura cu "romanismul"! Daca ati avea curiozitatea sa va uitati si pe alte site-uri de acest gen, dar internationale, veti vedea ca toata lumea procedeaza asa.
Ganditi-va ca e de-ajuns pentru un "binevoitor" sa va stie numele complet, numarul de caz si data nasterii ca apoi sa sune sau sa scrie la KCC in numele vostru. |
|
|||
|
|||
DV2004:)))
Romulus:DIasi24/11/2003/08h00,-Succces la toti!
|
|
|||
|
|||
data interviu
Marius, Botosani,17 noiembrie , 08.00 AM.
|
|
||||
|
||||
XXX
Sincer sa fiu mie mi se pare normala ascunderea numarului cu aceste XXX din moment ce foarte multzi au diverse probleme care necesita ajustare cum numai noi romanii stim si atunci cel mai bine e sa itzi pastrezi anonimatul pentru ca nu se stie cine MAI citeste forumul in afara noastra.
Si apoi face legatura: John Doe, case 1234 > probleme de sponsor - Ia zi matalutza de unde ai scos sponsorul asta ? De cit timp il cunosti ? Ce tzigari fumeaza ? - am impins exemplul la extrema dar orice e posibil. Ce te faci insa cu cei care isi dau numele complet ?
|
|||
|
|||
programare interviu
programare: 3 noiembrie
case number: 53xx BAFTA TUTUROR! |
|
|||
|
|||
DV2004:)))PtrBogdan/Iasi
Bogdane sunt fericit ca inca un Iesean a castigat!Tu unde mergi in ce stat?Cu actele(dosarul)cum stai?Nu vrei sa ne intalnim sa ma stam de vorba live ,evident in legatura cu dv2004?Ptr orice eventualitate,tu iesti inaintea mea cu mult eu iti doresc numai bine si succes deplin la interviu si pe viitor in State!Iata emailul meu:[email protected]
Bafta si astept sa imi raspunzi, Romulus |
|
||||
|
||||
Doar cativa dintre noi au aflat data interviului sau nu sunteti dispusi sa o faceti cunoscuta..?Bogdane...se pare ca tu esti primul care intra in focuri...Iti doresc multa-multa bafta si sper din tot sufletul ca ne vei spune ce ai facut la interviu !!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|