Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

poate cineva sa imi raspunda?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2003, 09:00 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

Default poate cineva sa imi raspunda?

buna ! ma numesc marius, am case number 5xxx si nu stiu daca actele mele completate au ajuns in america. le-am pus doar cu recomandata. plicul l-am pus la inceputul lunii iunie si nimic inca. am trimis 2 mail-uri la kccdv sa-i intreb de actele mele si nu au pomenit absolut nimic, decat cum sa ma inscriu pt. DV-2005. in mail-urile pe care le-am trimis le-am scris ca am castigat, le-am scris case number-ul si intrebam de suma de care trebuie sa dispun pt a pleca (am un apartament pe numele meu si vroiam sa stiu daca in prima faza e suficienta o evaluare). plec singur, asa ca apartamentul il puneam in vanzare numai dupa ce aveam raspunsul de la interviu. sunt cam speriat! sa nu fii primit actele mele? ma gandesc sa trimit din nou formularele, pe care le am copii xerox insa necompletate, oare nu e prea tarziu?! ce sa fac?
in speranta ca cineva poate imi raspunde, va multumesc!
Reply With Quote
Old 10-04-2003, 10:29 PM
Taylor Taylor is offline
Membru
Bobocel

Ciao,

Oarecum sunt si eu in situatia ta deci voi incerca mai de graba sa-ti scriu parerea mea decat raspunsuri sigure.
In ce priveste formularele cred ca n-ar strica sa suni la ambasada fiindca tu ai un numar destul de mic, deci probabil esti programat deja la interviu. Daca ai urmarit celelalte mesaje, se pare ca incep sa apara setul 2 de instructiuni deci daca au primit formularele tale esti programat si trebuie sa primesti al doilea plic curand.
Cred ca in primul rand ar trebui sa clarifici daca au primit sau nu formularele sa nu trimiti din nou doar daca iti confirma ca nu le-au primit.

In ce priveste evaluarea apartamentului iti recomand sa citesti mesajele mai vechi fiindca s-a discutat destul de mult pe tema asta.

Nu stiu in ce masura te-am ajutat?! Oricum iti doresc BAFTA
Reply With Quote
Old 10-05-2003, 11:22 AM
Mario2004 Mario2004 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default asemanari

Salut,
Ma numesc tot Marius, am un numar aproape la fel de mic (6***), am trimis primele formulare intr-o scrisoare recomandata si pina azi nu am primit nici un raspuns. Am trimis un e-mail acum o saptamina si ceva la kcc si inca nu am primit nici un raspuns. Deci sintem colegi de suferinta.
Sa speram ca o sa fie bine.
Marius
Reply With Quote
Old 10-05-2003, 10:55 PM
Vali Vali is offline
Junior Member
Bobocel

salutare, in primul rand nu cred ca sunt tocmai potrivit sa dau eu sfaturi dar un lucru stiu sigur, eu am trimis formularele completate paravion si recomandate si am primit confirmare de primire dupa 2 saptamani. eu am inteles ca nu ai primit raspuns de la kcc, adica nici al 2-lea plic, nici macar raspuns la email, dar confirmarea de primire? cat despre mail-ul ce-l trimiti la kcc, in functie de ce te intereseaza sa afli dai nume mail-ului tau(la subiect) citeste mai atent raspunsul automat ce l-ai primit referitor la DV2005 .bafta multa si ai sa vezi ca o sa se rezolve, numai bine!
Old 10-06-2003, 12:16 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Vali
cat despre mail-ul ce-l trimiti la kcc, in functie de ce te intereseaza sa afli dai nume mail-ului tau(la subiect) citeste mai atent raspunsul automat ce l-ai primit referitor la DV2005 .bafta multa si ai sa vezi ca o sa se rezolve, numai bine!
da, asa e. am citit mailul si am trimis inca un mail azi. sper ca de data asta sa am mai mult noroc! multumesc!
Reply With Quote
Old 10-06-2003, 12:39 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default mail KCC

Buna ziua tuturor,

Orice mail trimis la KCC trebuie sa cuprinda anumite date obligatorii pentru a-ti raspunde la el. Nici mie nu mi-au raspuns la mail decat dupa ce am trimis un mail cu toate datele specificate de ei.
O sa dau citat din mailul lor ca sa vedeti exact despre ce e vorba:
To inquire about your case:
* On the subject line type the phrase: Case Number
* In the message text, include complete case number (shown on your
Notification Letter)
* and your complete Name and Date of Birth.

Sper ca va va fi de ajutor.

In ceea ce priveste faptul ca plicurile vin diferit, cred ca e o chestie care tine de posta romana. Si eu aveam nedumeriri saptamana trecuta cand am vazut ca vin plicuri catre oameni care au un case mai mare ca al nostru si noua nu ne vine dar astazi s-a intamplat si la noi minunea. A venit al doilea plic. Astfel, la case 48xx avem interviu la inceputul lunii viitoare deci chiar inaintea celor care au primit plicurile mai devreme ca noi si au case chiar mai mic ca al nostru.
Deci nu disperati. Va veni si al doilea plic.
Cunosc si ceea ce simtiti in astfel de momente pentru ca si eu am fost deprimata toata saptamana trecuta ca ne-au uitat cei de la KCC dar iata ca s-a rezolvat problema.

Daniela
Reply With Quote
Old 10-06-2003, 02:41 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

va multumesc mult tuturor!
azi am trimis mail-ul cu datele exact asa cum le cer ei. sper sa imi fie intr-adevar de folos.
Multa bafta!
Reply With Quote
Old 10-06-2003, 03:14 PM
Tanta Tanta is offline
Junior Member
Bobocel

revin
am primit plicul cu programarea la interviu: 6 noiembrie ora 8:00!
Multa bafta tuturor!
Reply With Quote
Old 10-06-2003, 03:18 PM
Mario2004 Mario2004 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Ce bine!

Felicitari si multa bafta!
Reply With Quote
Old 10-06-2003, 03:58 PM
Taylor Taylor is offline
Membru
Bobocel

Bafta
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules