|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
AM AFLAT DATA INTERVIULUI
Frati loteristi...Tocmai am primit mail de la KCC...am interviu pe 26 noiembrie-si case number 97** ...
BAFTA LA MAXIM si...sa-mi tineti pumnii stransi !!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Bafta....
....si fii sigura ca ne vom gandi la tine!
Sa auzim numai de bine! Carmen |
|
|||
|
|||
Felicitari!
Salut si felicitari!
Tii minte ca cineva de pe forum a primit un e-mail de la KCC si avea interviul pe 24 noiembrie? Daca mi-aduc bine aminte avea C.N. 6303. Tu cind ai trimis e-mail-ul? Dar plicul cu formularele? Marius |
|
|||
|
|||
Multa bafta!!!
Multa bafta!!
Esti o fericita , toate cele bune iti doresc, capul sus te asteapta USA, asteptam noutati de la tine. Pentru lacatul tau cred ca sa gasit cheia! |
|
|||
|
|||
Multa bafta....
|
|
||||
|
||||
Succes!
Multa bafta...Mihaela...si fii optimista!
Asteptam sa ne dai vesti bune. |
|
||||
|
||||
Va multumesc pentru incurajari !!!! ... In ceea ce priveste mail-ul pe care l-am trimis la KCC, asta se intampla in urma cu vreo saptamana ,oricum nu ii intrebam in el daca si cand ma programeaza, ci daca au primit toate actele si sunt in regula...Formularele de raspuns le-am trimis initial pe 8 iulie(ale mele) si pe 15 iulie(ale sotului).
BAFTA LA MAXIM !!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Incredere !
Ai incredere ca totul va fi bine, cel putzin pentru voi, iar cu fata vetzi rezolva cumva chiar daca va trebui sa mergetzi ulterior pe reintregirea familiei.
Bafta maxima !
|
|||
|
|||
bineinteles ca o sa-ti tinem pumnii stransi. Steptam vesti de la tine. In ce oras o sa te stabilesti?
|
||||
|
||||
Nu stiu unde vom ateriza in State...cu atat mai putin unde ne vom stabili-probabil, unde ne va fi mai bine pentru inceput.Oricum, dupa ce vom lua vizele vom reincepe " forfoteala" pe forum, in cautarea unor raspunsuri concrete.Pana atunci insa ne gandim doar la cum sa ne prezentam la interviu pentru ca totul sa fie OK...
BAFTA LA MAXIM !!!!!!!!! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|