![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Alex,
Trimit un mesaj pe privat si nu apare ca fiind trimis... Incerc la "mesaje in curs de trimitere", e acolo, apoi, la "mesaje trimise", nu mai este... Am vreo doua mesaje (cred ca sint numai doua) care stau... Or fi fost trimise, dar mie-mi spune ca nu... Please, have a look... Thanks. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca este in felul urmator (posibil sa ma insel):
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce spui "makes sense". Am sa verific miine. Mersi mult.
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze, Vizitatorul precedent am fost tot eu dar am uitat sa "intru" inainte de a scrie mesajul...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici o problema ...
![]() Sper sa mearga asa...numai bine ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca mesajele in curs de transmitere sint defapt mesaje in curs de citire de catre destinatar pentru ca totul se face in motorul forumului deci nu exista pasi suplimentari in afara lui cum ar fi un server de email.
Tocmai ce am raspuns la un mesaj privat si apoi am verificat in mesaje in curs de transmitere si era acolo. Eu asha presupun. Deci cu alte cuvinte ai avea o confirmare de citire a mesajului in acest fel.
|
|||
|
|||
![]()
S-a verificat... Pina ce destinatarul nu citeste mesajul, acesta figureaza "in curs de trimitere" si dupa ce e citit, el dispare de-acolo si se muta la "mesaje trimise". Cam plimbarete mesajele astea...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma bucur ca am descifrat pana la urma "misterul" mesajelor private....
Si este destul de interesant sa ai o confirmare de citire a mesajului...asa sti cand celalalt a citit si cat timp ii ia sa raspunda... ![]() Numai bine...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mesaje private ... | Alex4you | Intrebari si sugestii tehnice | 2 | 08-02-2003 02:02 PM |