|
|||
|
|||
Rangurile utilizatorilor sint functie de numarul de mesaje ?
Foarte multumesc pentru noul mesaj de simpatie atit de plastic exprimat... Nu cred ca sint "invatzacel" ci poate mai mult sau mai putin simpatic in ochii alora care nu ma vad dar ma citesc (printre rinduri)...
Am sa vin in Phila cit de curind... Desi nu ne-am vazut vreodata, Alex, am sa te intreb numai daca vrei sa ma cunosti, si cita munca ($) iti mai trebuie ca sa intretii forumul asta mai departe... N-am contribuit cu nimic pina acum la forum dar as vrea sa nu moara din lipsa de spatiu si de alte lucruri... Totusi, spune-ne si noua care este ierarhia de pe forumul tau ca sa stim si noi la ce sa ne asteptam... Regards, Mike |
|
||||
|
||||
Iesplicatzii
Nu imi dau seama de ce mesaj plastice vorba din moment ce ai cerut niste iespliacatzii ....
Chestia cu "Invatzacel-ul" e o facilitate a forumului de a specifica renguri pentru utilizatori in functzie de numarul de mesaje postate. Tu ai depasit 50 si ai trecut de la "Bobocel" la "Invatzacel". Astea sint primele 2 nivele. Mai sint inca citeva. Daca ai o idee mai buna hai sa stabilim alte praguri nu din 50 in 50 si hai sa gasim alte nume in functzie de numarul de mesaje postate ! Asta e iesplicatzia ierarhiei - cred ca asta ai vrut sa afli. Oricind esti binevenit la Phila numai sa dai un semnal din timp ca sa vedem cum ne intilnim. Apropo SI ORICINE e binevenit la Phila! In legatura cu munca doar situl sa mai sufere ceva modificari dar momentan sint in penurie de idei. Forumul merge bine mersi si va merge pina se umple serverul din basement de mesaje, dupa care marim spatziul si mergem mai departe. Cum hostingul e in ograda mea teoretic nu exista limitari. Iar de murit nu are de ce sa moara nici situl si nici forumul DOAR DACA se desfiintzeaza loteria vizelor si apoi gasesc altceva. In legatura cu cealalta munca ($) momentan e gratis si vreau sa ramana asha ca asha a inceput. Iara intrebarea cu ierarhia ... Aha, mai exista aici un administrator adica eu ca asha e forumul tre sa aibe un tartor. Dupa care mai exista Moderatori iar acestia sint/vor fi dintre cei care au activitate pe forum sau ii cunosc personal si stiu ca sint responsabili si nu fac vraiste pe forum. Dintre moderatori cel mai inactiv e Cristina Lesanu din Nashville dar stiu ca ceea ce face ea acolo merita acest titlu. Anuntza-ma cind ajungi in Dallas si facem sectiune comunitara si dispare titlul de "invatzacel" si apare al de Moderator. Cool ? PS Simbata dimineatza 30 August voi fi la Niagara iara daca ai Walkie-Talkie si esti in zona atunci da un biz pe romaneste pe canalul 13 sau pe CB radio pe acelasi canal.
|
|||
|
|||
Gotcha.
Planificasem o iesire in Buffalo pe Simbata pentru cumparaturi dar am aminat-o... Si oricum nu am inca walkie-talkie... Am vrut sa cumpar o pereche ca sa stiu de nevasta-mea cind mergem pe la mall, dar ea a zis ca ce sa mai faca si cu ala ca atirna greu... Deh, in 3-4 ore prin mall, plasele se-aduna, contul de la banca scade... Nu stiu cind ajung pe la voi prin Phila (era vorba sa plec acum o saptamina in Dallas si n-am plecat) dar voi claxona inainte... |
|
||||
|
||||
Re: Iesplicatzii
Quote:
Zau asa...o fi avand rezonanta "Veteran", dar eu nu pot sa vad nimic altceva decat varsta a treia... |
|
||||
|
||||
Intrebare si solutzie
Rangurile le-am stabilit de la inceput fara vreo intentzie de a jigni cumva pe cineva.
"Veteran" se ajunge dupa participare activa pe forum prin postarea a peste 300 de mesaje. O intrebare fara tenta de jignire: esti venita cu loteria ? Explicatzie: Exista "rangul" de NonLoterist pe care il are momentan doar AlinaAdi. Daca crezi ca te tenteaza atunci spune-mi si rezolvam si astfel dispare titlul de "Veteran".
|
||||
|
||||
Da, sunt Loterista si credeam ca am sugerat asta destul de clar din mesajele mele. Insa daca nici administratorul nu si-a dat seama pana acum...Vezi ca mi se pare cam riscanta chestia cu NonLoterist, fiindca sunt multi membri activi veniti prin alte cai decat Loteria, care cred ca s-ar simti lezati sa fie pusi intr-o categorie separata.
Da, pe mine una ma zgarie la...ochi titulatura. Sugestia mea era in primul rand sa fie inlocuit termenul, caci nici altii, cand vor ajunge ca mine, nu vor fi foarte incantati de el. Oricum, mersi de promptitunine si sugestie. Sunt, din nefericire pentru solutia ta, Loterista, draga Alex! Si intrebarea ta, fara tenta de jignire, a jignit din plin. Sa uitam de subiectul asta caci se pare ca intre noi nu poate exista un ton amiabil! |
|
||||
|
||||
Oposites atracts
Jale cu tine, vesnic nemultzumita.
De ce nu propui tu o alta titulatura ? Acum pentru ca esti lezata de ideea asta cu veteranii inseamna ca tre sa scot rangurile la totzi ca sa nu se simta lumea lezata ? De ce nu sugerezi un alt titlu inainte de a te leza ? Intotdeuna am fost deschis la sugestii. De ce crezi ca totzi se vor leza ca tine de fiecare virgula din forum care nu le place ? Poate unii vor brizbrizuri ... la urma urmei e un forum de informare si informatzia e cea care conteaza nu gardul. In afara de chestia asta nu am facut diferentziere intre loteristi si neloteristi, titlul ala pe care il are AlinaAdi l-am stabilit cu ea de comun acord si atit. Nu am de unde sa stiu cine e loterist si cine nu iar din mesajele tale nu imi puteam da seama decit ca esti informata si atit. Asha ca nu vad unde e jignirea din intrebarea mea !? Am vrut sa gasesc o alternativa doar si tzi-am propus-o! Ton amiabil ? Poate vrei sa spui cautat nod in papura ca eu dintotdeuna am cautat si cai de mijloc nu extremele ! Deja ne contram iarasi chit ca din contra a devenit invizibil - cale de mijloc tu nu vezi niciodata ?
Display Modes | |
|
|