![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salut Alex,
Felicitari pentru munca ta. Vreau sa vin cu o propunere: deoarece termenul de expediere a scrisorilor pentru dv 2005 se apropie si deoarece atat anul acesta cat si anul trecut s-a castigat putin in Romania fata de tari vecine cu o populatie mai mica decat a noastra, cred ca ar fi bine sa creezi o sectiune care sa-i lamureasca pe candidati cat mai mult despre cum trebuie intocmita scrisoarea de participare, cum trebuie sa fie poza, cum trebuie ea lipita, etc. Vin cu aceasta propunere deoarece nu-mi vine a crede ca romanii expediaza mai putine scrisori decat vecinii nostri. Probabil ca multe scrisori sunt descalificate din diverse motive. Hai sa facem ceva in acest sens si poate la anul vom sta mai bine din punct de vedere al castigatorilor la loterie. S-auzim numai de bine. |
|
||||
|
||||
![]() Dupa cum am mai spus astept si eu instructziunile oficiale pe care le voi posta aici, traduce si comenta cu exemplificari !
Ele apar in mod normal in luna August a fiecarui an iar aplicatziile se trimit circa 2 luni mai tirziu asha ca tzinetzi aproape si vetzi avea toate informatziile necesare prezentate pe intzelesul tuturor ! Multa bafta tuturor aplicantzilor si fie sa iesitzi atit de multzi incit sa umpletzi forumul !
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |