Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

De'a fir'a par despre Formularul DV 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-13-2003, 11:03 AM
Adrian Adrian is offline
Junior Member
Bobocel

Default De'a fir'a par despre Formularul DV 2005

Salut Alex,
Felicitari pentru munca ta. Vreau sa vin cu o propunere: deoarece termenul de expediere a scrisorilor pentru dv 2005 se apropie si deoarece atat anul acesta cat si anul trecut s-a castigat putin in Romania fata de tari vecine cu o populatie mai mica decat a noastra, cred ca ar fi bine sa creezi o sectiune care sa-i lamureasca pe candidati cat mai mult despre cum trebuie intocmita scrisoarea de participare, cum trebuie sa fie poza, cum trebuie ea lipita, etc.
Vin cu aceasta propunere deoarece nu-mi vine a crede ca romanii expediaza mai putine scrisori decat vecinii nostri. Probabil ca multe scrisori sunt descalificate din diverse motive. Hai sa facem ceva in acest sens si poate la anul vom sta mai bine din punct de vedere al castigatorilor la loterie.
S-auzim numai de bine.
Reply With Quote
Old 08-13-2003, 03:50 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Putzintica rabdarica !

Dupa cum am mai spus astept si eu instructziunile oficiale pe care le voi posta aici, traduce si comenta cu exemplificari !
Ele apar in mod normal in luna August a fiecarui an iar aplicatziile se trimit circa 2 luni mai tirziu asha ca tzinetzi aproape si vetzi avea toate informatziile necesare prezentate pe intzelesul tuturor !

Multa bafta tuturor aplicantzilor si fie sa iesitzi atit de multzi incit sa umpletzi forumul !

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules