|
|||
|
|||
Interviu in Montreal...
Poate ca nu intereseaza pe nimeni un interviu care a avut loc atit de departe de Romania, dar as vrea sa precizez citeva lucruri pentru viitorii "catindati" la viza...
1. Mersi, lui Alex, (si nu conform obiceiului) care m-a mai linistit in legatura cu affidavit-ul de care n-am avut, intr-adevar, absolut nici o nevoie... 2. Ordinea documentelor este ESENTIALA! Chiar daca ei le cer aiurea, tu da-le asa cum cere pe foaia care vine odata cu scrisoarea de invitatie la interviu si spune-le ca asa ai fost indrumat de scrisoarea lor... 3. Zimbeste (chiar daca dintii tai nu sint ca ai lor!) si nu fii complexat(a) nici un singur moment... Am trecut prin mai multe interviuri in viata mea in materie de emigrare si imigrare si cu toate ca asta a fost cel mai simplu, mi s-a parut, totusi cel mai greu de suportat emotional... Succes tuturor! |
|
|||
|
|||
Tot la Motreal
Salut. Cam in aceasta situatie sunt si eu. Astept sa ma cheme la interviu. Cat dureaza dupa ce faci cererea de transfer de la Bucuresti aici ca sa te cheme?
De suport financiar ce te-au intrebat. Eu am 5000 US$ si un AOS de la un american pe care nu-l cunosc si din cauza asta am emotii. Numai bine |
|
||||
|
||||
Re: Tot la Motreal
Quote:
Marius.
|
||||
|
||||
Tuineag,
Bun venit printre noi. Vreau sa-ti atag atentia ca mesajul lui Mike este foarte vechi, el insusi nu mai venit pe forum de peste un an asa ca sansele sa-ti raspunda sunt infime. Iti sugerez sa cauti in statistica castigatorilor http://paginaloteristilor.ro/for...t=1667&start=0 cine este in Canada, sa te uiti dupa mesajele respectivilor sau sa-i abordezi direct pe mesageria privata. Multa bafta!
|
||||
|
||||
Mai precis Musashi a avut nu demult interviul in Canada, ar fi bine sa-i citesti si relatarea interviului. Apoi privatul...
|
|||
|
|||
Re: Tot la Motreal
Quote:
Eu am avut interviul in Montreal in luna Ianuarie. Nu am cerut nici o cerere de transfer de la Bucuresti la Montreal pentru ca interviul meu a fost programat direct la Montreal. De suport financiar nu m-au intrebat nimic, noi am avut o combinatie intre oferta de munca, rude in State, fara AOS si ceva bani dar nu prea multi....va fi ok no worries Daca mai ai intrebari poti sa ma intrebi fara probleme Musashi |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|