Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Interviu in Montreal...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2003, 04:30 AM
Mike Mike is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Interviu in Montreal...

Poate ca nu intereseaza pe nimeni un interviu care a avut loc atit de departe de Romania, dar as vrea sa precizez citeva lucruri pentru viitorii "catindati" la viza...

1. Mersi, lui Alex, (si nu conform obiceiului) care m-a mai linistit in legatura cu affidavit-ul de care n-am avut, intr-adevar, absolut nici o nevoie...

2. Ordinea documentelor este ESENTIALA! Chiar daca ei le cer aiurea, tu da-le asa cum cere pe foaia care vine odata cu scrisoarea de invitatie la interviu si spune-le ca asa ai fost indrumat de scrisoarea lor...

3. Zimbeste (chiar daca dintii tai nu sint ca ai lor!) si nu fii complexat(a) nici un singur moment...

Am trecut prin mai multe interviuri in viata mea in materie de emigrare si imigrare si cu toate ca asta a fost cel mai simplu, mi s-a parut, totusi cel mai greu de suportat emotional...

Succes tuturor!

Reply With Quote
Old 03-25-2005, 05:36 AM
tuineag tuineag is offline
Membru
Bobocel

Default Tot la Motreal

Salut. Cam in aceasta situatie sunt si eu. Astept sa ma cheme la interviu. Cat dureaza dupa ce faci cererea de transfer de la Bucuresti aici ca sa te cheme?
De suport financiar ce te-au intrebat. Eu am 5000 US$ si un AOS de la un american pe care nu-l cunosc si din cauza asta am emotii.

Numai bine
Reply With Quote
Old 03-25-2005, 08:45 AM
mgorgan's Avatar
mgorgan mgorgan is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: Tot la Motreal

Quote:
Originally Posted by tuineag
Eu am 5000 US$ si un AOS de la un american pe care nu-l cunosc si din cauza asta am emotii.

Numai bine
Un sfat prietenesc : fa o lista cu posibilile intrebari despre cel care ti-a dat AOS-ul (cine este?, cu ce se ocupa?, cati copii are?, cum ii chiama?, numele sotiei? etc... ), trimite-i lista sa iti raspunda la intrebari, in cazul meu s-a legat in proportie de 70 % de aceea persoana care mi-a trimis AOS-ul si mai putin de provenienta banilor sau alte chesti....muilta bafta.
Marius.
Old 03-25-2005, 03:53 PM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Tuineag,
Bun venit printre noi. Vreau sa-ti atag atentia ca mesajul lui Mike este foarte vechi, el insusi nu mai venit pe forum de peste un an asa ca sansele sa-ti raspunda sunt infime.
Iti sugerez sa cauti in statistica castigatorilor http://paginaloteristilor.ro/for...t=1667&start=0 cine este in Canada, sa te uiti dupa mesajele respectivilor sau sa-i abordezi direct pe mesageria privata. Multa bafta!
Old 03-25-2005, 04:37 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Mai precis Musashi a avut nu demult interviul in Canada, ar fi bine sa-i citesti si relatarea interviului. Apoi privatul...
Old 03-25-2005, 09:23 PM
Musashi Musashi is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Default Re: Tot la Motreal

Quote:
Originally Posted by tuineag
Salut. Cam in aceasta situatie sunt si eu. Astept sa ma cheme la interviu. Cat dureaza dupa ce faci cererea de transfer de la Bucuresti aici ca sa te cheme?
De suport financiar ce te-au intrebat. Eu am 5000 US$ si un AOS de la un american pe care nu-l cunosc si din cauza asta am emotii.

Numai bine
Buna,

Eu am avut interviul in Montreal in luna Ianuarie. Nu am cerut nici o cerere de transfer de la Bucuresti la Montreal pentru ca interviul meu a fost programat direct la Montreal. De suport financiar nu m-au intrebat nimic, noi am avut o combinatie intre oferta de munca, rude in State, fara AOS si ceva bani dar nu prea multi....va fi ok no worries

Daca mai ai intrebari poti sa ma intrebi fara probleme

Musashi
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules