|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
raspunderea pe care o implica AOS-ul
Cateva intrebari la s-ar putea sa fi raspuns deja, dar totusi:
1. In cazul in care iti trimite cineva din State un AOS ce raspundere inseamna pentru cel care l-a trimis? 2. Cat timp este valabila aceasta raspundere fata de cel pentru care l-a trimis? 3. In cazul in care ajungi cu DV si nu 'temporar' in State trebuie complectata rubrica 11 din Form I-134? Daca da, pe ce perioada sa precizeze ca te suporta cu casa, masa sau bani? Ar fi interesant daca cineva ar descrie cum era complectat AOS-ul lui. Mersi si Bafta |
|
|||
|
|||
Buna Taylor. La intrebarea numarul 1 raspunsul ar fi sa zicem ca el este un fel de tutore al tau...2 de obicei se face pe o perioada de 3 ani sau efectiv cat crede el ca te poate " gira "..3 foarte important este sa specifice acolo in acea rubrica cu ce se prinde el sa te " tina "...casa,masa,bani etc ..Bun..Deci intr-un cuvant el este legat de tine prin acest AOS toata perioada care este stipulata acolo iar tu cel care esti trecut in acest AOS nu poti cere ajutor de la statul American deoarece tu esti sponzorizat si cu cat acest AOS este mai " temeinic " complectat cu atat sansele de reusita la interviu sunt mai mari..Si deci in momentul in care ai incerca sa soliciti un ajutor de la stat imediat aceasta sarcina s-ar transfera la cel care ti-a facut acest AOS..Cam asta ar fi in linii mari.
Bafta !!
|
|||
|
|||
Mersi BlakJhon.
Bafta |
|
||||
|
||||
Affidavitul ... legal ... si real !
1. Legal raspunderea e destul de mare dar practic cel ce are nevoie de affidavit si e loterist nu apeleaza la raspunderea legala a sponsorului ci pur si simplu foloseste affidavitul DOAR ca sa treaca de interviu ! Nu cred ca se baga nimenin sa faca affidavit unui loterist care mai apoi sa il si suporte in termenii legali !
2. Am vaga banuiala ca ar fi vorba de 3 ani dar conform punctului 1 de mai sus "raspunderea" inceteaza dupa ce ai luat viza de state. Asta numai in cazul in care ai apelat la cineva necunoscut sa itzi faca affidavit doar ca sa treci de interviu. 3. Loteristii nu vin "temporar" deci nu se completeaza punctul 11. Se lucreaza la o descriere a completarii unui affidavit ce va fi postata pe forum, desi completarea formularului e problema sponsorului nu a sponsoratului !
|
|||
|
|||
2. Am vaga banuiala ca ar fi vorba de 3 ani dar conform punctului 1 de mai sus "raspunderea" inceteaza dupa ce ai luat viza de state. Asta numai in cazul in care ai apelat la cineva necunoscut sa itzi faca affidavit doar ca sa treci de interviu.
Alex4you, unde am putea afla PRECIS daca raspunderea inceteaza in momentul primirii vizei? Intreb asta deoarece din punct de vedere legal, cel care iti trimite AOS isi asuma o raspundere toccmai din momentul sosirii loteristului in USA. Sigur ca se merge pe buna inceredere si ca AOS este folosit practic pentru a trece mai usor de interviu, si SIGUR si cei de la Ambasata stiu asta. In aceasta situatie ar fi practic o pura formalitate, ceea ce totusi ma indoiesc Unde am putea gasi detalii? Alex Gota |
|
|||
|
|||
"Raspunderea" nu inceteaza dupa ce ai luat viza, ci e valabila pentru 3 ani. Poti gasi informatii mai multe daca dai cautare pe "I-134 legislation".
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|