|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Xavian - North Carolina - 2003
Am avut interviul. Am obtinut viza! Chiar daca suna siropos, dupa ce am fost felicitati de catre ofiterul consular, primul meu gand a fost la acest forum, la Alex...
M-a ajutat foarte mult. Ma-m simtit mai sigur pe mine, am stiut cum va fi, aveam informatia... In fine, ma simt dator , cu placere, sa contribui la acest forum... Multumesc ALEX! Dar sa revenim.. Elemente (oarecum) interesante pentru ceilalti: 1. Sunt necesare doua certificate de casatorie, acest act fiind privit ca un act individual. Macar cate o copie si cate o traducere pentru fiecare sot... 2. Daca aplicantul castigator nu a semnat personal aplicatia initiala, veti fi descalificati. Se verifica acest lucru. 3. Este foarte importante pararea mea ca e esential) un AOS. Si nu orice AOS ci unul REAL si SOLID. Veniturile sponsorului trebuie sa fie considerabile (nu vreau sa dau aici exemple). Deasemenea cred ca sunt importante profesiile aplicantilor. Evaluarile au mai putina importanta. Banii cash sunt mai clari. eventual in depozite. 4. Interviul e SIMPLU, daca sunteti sinceri, corecti si deschisi. Daca stiti engleza e si mai bine! MULTUMESC ALEX & Frenzii! -------------------------------------------------------------------------------------- Data interviului - Mid Nov 2002
Display Modes | |
|
|