Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Xavian - North Carolina - 2003

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2003, 04:42 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Xavian - North Carolina - 2003

Am avut interviul. Am obtinut viza! Chiar daca suna siropos, dupa ce am fost felicitati de catre ofiterul consular, primul meu gand a fost la acest forum, la Alex...
M-a ajutat foarte mult. Ma-m simtit mai sigur pe mine, am stiut cum va fi, aveam informatia... In fine, ma simt dator , cu placere, sa contribui la acest forum...
Multumesc ALEX!

Dar sa revenim..
Elemente (oarecum) interesante pentru ceilalti:

1. Sunt necesare doua certificate de casatorie, acest act fiind privit ca un act individual. Macar cate o copie si cate o traducere pentru fiecare sot...
2. Daca aplicantul castigator nu a semnat personal aplicatia initiala, veti fi descalificati. Se verifica acest lucru.
3. Este foarte importante pararea mea ca e esential) un AOS. Si nu orice AOS ci unul REAL si SOLID. Veniturile sponsorului trebuie sa fie considerabile (nu vreau sa dau aici exemple). Deasemenea cred ca sunt importante profesiile aplicantilor. Evaluarile au mai putina importanta. Banii cash sunt mai clari. eventual in depozite.
4. Interviul e SIMPLU, daca sunteti sinceri, corecti si deschisi. Daca stiti engleza e si mai bine!

MULTUMESC ALEX & Frenzii!
--------------------------------------------------------------------------------------
Data interviului - Mid Nov 2002

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules