|
||||
|
||||
Casatorit sau nu?
Cum se vede mai bine la interviu urmatoarea problema?
Esti casatorit (sau ai familie) si vrei sa duci o viata mai buna in America si posibil ai mai multe sanse (daca sunteti doi), sau daca vrei sa pleci singur nefiind casatorit esti vazut ca unul care se poate intretine mai usor sau daca ai o varsta mai inaintata si pana acum nu te-ai casatorit poti fi vazut ca un posibil looser (ex:de ce nu te-ai casatorit pana la varsta asta???) Oare cum e mai bine? Eu de exemplu am 32 de ani si pana acum nu am fost casatorit. Ma intreb daca e totusi bine sa o fac acum cu ocazia asta...mai ales ca am inteles ca este greu sa-ti aduci sotia dupa...sau si mai greu sa gasesti o romanca pe acolo...sau e mai bine sa plec singur avand sanse mai mari la interviu. Plicul 1 l-am trimis inapoi in State pe 11 Iulie cu confirmare de primire si pana azi nici un raspuns. Si daca totusi ma indragostesc si casatoresc cu cineva acum sau pana la interviu ...de unde sa pot aduce dovezi dinainte de primirea plicului cu NL. Sau asta poate insemna ca neputand face dovada cunoasterii persoanei dinainte de primirea plicului....mai bine raman neinsurat si atunci plec singur. O mare dilema ptr. mine in momentul asta mai ales cand chiar am facut cunostiinta cu o fata destul de draguta care nici macar nu stie ca eu urmeaza sa plec. What shall I do? GOD BLESS AMERICA! |
|
||||
|
||||
Ce "da" mai bine la interviu ...
America este tzara in care nu este permisa discriminarea de orice fel : gras, pitic, negru, musulman, poponar samd asha ca cei de la ambasada se supun si ei acestor legi !
Potzi fi datzi in judecata foarte ushor pe teme de discriminare, deci nu cred ca exista vreo idee sau prejudecata legata de faptul ca esti singur sau nu. Au looserii lor mai mari decit cazul unui necasatorit pina la 32 de ani asha ca nu itzi mai face astfel de probleme ! In legatura cu casatoria si cu adus sotzia dupa interviu ai priceput intocmai mecanismul, deci daca vrei neaparat sotzie romanca atunci fa pasul inainte de interviu desi va fi mai greu de demonstrat intentziile reale si abia atunci vei trezi suspiciuni la interviu. Totul depinde de tine ! In ceea ce priveste faptul ca "daca esti singur te intretzii mai ushor" e adevarat DOAR DACA NU AI COPII pt ca si sotzia poate merge la munca independent de tine, daca nu exista copii atunci nu exista motiv real de a tzine soatza acasa ! Daca vrei sa gasesti romanca aici atunci tre sa gindesti "loterista" sau cineva intrat proaspat (mai putzin de 5 ani) pt ca daca e crescuta aici vei avea mari probleme de adaptare la mentalitatea ei ! Cit despre americance native parerea mea e sa itzi iei gindul ! Just my 2 cents. Ai sa intzelegi repede de ce ! Deci daca vrei sa iei fatuca aceasta de acuma cu tine ar fi bine sa te misti repede
|
||||
|
||||
Timpul
Da...ma asteptam la acest raspuns. Momentan cred ca o sa las timpul sa decida cum e mai bine..oricum mai e destul pana la interviu si in felul asta o sa gasesc solutia cea mai viabila. Cred ca plecand singur nu ar trebui sa mai stau ca pe ace (daca voi face rost de tot ce imi trebuie pana la interviu, acte, bani, AOS?). Deja ma straduiesc sa fac tot ce pot pentru mine ( tot felul de economii ), pe cand daca ma complic deja mi se pare chiar riscant. Poate peste cateva zile, saptamani imi voi schimba acest gand dar momentan asa gandesc. Ce va fi dupa interviu ...va fi cred (sper) mai usor iar cu asteptarea deja m-am obisnuit chiar daca e vorba de ani..Cred ca ar trebui sa le iau pe rand pe fiecare.
Oricum, mersi mult, Alex. GOD BLESS US ALL! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|