![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Am mai multe intrebari privitoare la completarea formularelor:
1. Pot fi completate cu litere mari de tipar dar scrise de mana sau trebuie obligatoriu batute la masina? 2. Ce fac daca in intervalul "trimis aplicatie loterie - primit plic castigator" a aparut un copil? 3. Unul din membrii familiei se afla in strainatate pana in noiembrie. E obligatorie semnatura pe formulare? Daca le trimit atunci e prea tarziu? 4. In plicul pe care-l trimit la KCC trebuie sa mai pun si altceva in afara de: DSP 122 - completata cu datele aplicantului principal DS-230 Part I - completata cu datele tuturor solicitantilor de viza (inclusiv copiii) DS-230 Part II - completata cu datele tuturor solicitantilor de viza (inclusiv copiii) Atat deocamdata! Multumesc, |
|
||||
|
||||
![]() O sa incerc sa iti raspund:
1. Da, pot sa scri cu litere mari de tipar de mana, numai sa fie scris citet. 2. Nu este nici o problema, numai ca trebuie anuntati si cei la KCC de acest lucru. Trebuie trimis si cate un rand de formulare pt. cel mic (DS230 Part I si II) si cu o copie dupa certificatul de nastere al micutului. 3. Este obligatorie semnatura pe formulare, dar conteaza cel mai mult cea a castigatorului, pt. ca la ambasada o sa fie pus sa semneze de mai multe ori, ei comparand semnaturile de pe scrisoarea de participare, aceste formulare si cea pe care o sa o faci atunci. Eu iti recomand sa trimiti formularele cat mai repede, avand si un nr. mic de ordine este posibil ca interviul sa fie in noiembrie sau decembrie (comparativ cu anul anterior). Daca le trimiteti atunci, nu se stie cand o sa fiti reprogramati, eu zic ca este riscant. Ar fi bine sa le trimiteti pana in septembrie cand incep sa se faca deja programarile pt. interviurile de la ambasada. Bineinteles ca cel mai bine ar fi sa le trimiteti cat mai repede posibil. 4. Aplicantul tr sa completeze DSP-122, DS-230 Part I si Part II. Ceilalti care il insotesc (sot/sotie si copii pana in 21 de ani) trebuie sa completeze fiecare DS-230 Part I si Part II. Numai bine!
|
|||
|
|||
![]() am primit primu plic va rog ma ajutati si pe mine sa il complectez va multumesc
|
|
|||
|
|||
![]() Esti amabil sa ne spui cand l-ai primit si de unde esti?Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Stiti careva, in Ardeal au sosit cumva plicuri? :P
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() A venit si la Miercurea Ciuc pe data de 27.04.2006 cu CN 26XX.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |