![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
povestea interviului la http://paginaloteristilor.ro/for...ad.html?t=14281
Last edited by Aramis; 11-23-2014 at 05:37 PM. |
|
||||
|
||||
![]()
Buna! Felicitari in primul rand. Interviul l-ai avut in engleza sau romana?
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari si enjoy New York
![]() Last edited by Aramis; 11-22-2014 at 12:02 AM. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna.in ce limba ai vut interviul? Sa uitat cineva pe analize?
|
|
||||
|
||||
![]()
Interviul se sustine in limba engleza in 95% din cazuri. Daca te vede ca tu vorbesti in romana atunci se poate sa vorbeasca si consulul in romana, insa interviul se sustine in engleza ptc fara engleza aici nu ai sa poti sa faci nimic. Nu te poti angaja, deci nu iei bani, nu platesti taxe...etc
![]() Legat de analize, tu predai la ghiseu toate actele in ordinea ceruta, apoi iei frumos loc in sala pe scaun. Dupa te cheama consulul si-ti pune intrebarile. Nu vezi daca sta cineva sa se uite pe analize sau nu, sau la ce se uita ei din acte ptc nu esti langa ei.
Case No.: 2014EU000352** Entered lottery: Oct 28th, 2012 Entry status check: May 2nd, 2013 Forms sent to KCC: May 13th, 2013 Status change - Interview set: May 15th, 2014 Medicals: June 13th,2014 Interview Date: July 9th, 2014 Interview Status: Successful - Visa Issued POE: Philadelphia, PA, September 27th, 2014 SSN Arrived: October 6th, 2014 GC Arrived: October 23th, 2014 Citizenship: http://anewlifeinus.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
Buna. Am avut interviul pe 13 ianuarie, care a decurs conform descrierilor de pe acest forum. Am facut vizita medicala la Regina Maria, personal amabil -doamna dr. Toma foarte draguta, am avut pozele si adeverinta de la medic cu medicatia pe care o iau si cu vaccinurile din copilarie. Nu a fost necesar sa mai fac vre-un vaccin, cost 450 lei persoana. Totul a durat o zi, la ora 16 am avut dosarul medical. Interviul l-am dat cu o dna. Consul foarte amabila, intrebarile au fost simple in limba romana. La intrarea in ambasada am intampinat ceva probleme din cauza excesului de zel al celor de acolo, in sensul ca am avut la noi telefoane si o tableta (lucruri mai de valoare) si nu am vrut sa ne primesca, noroc ca am venit cu cineva si am reusit sa iesim si sa le lasam la el in masina. Probabil voiam sa le aruncam afara sa le poata lua ei. Interviul in sine e relaxant, practic se face doar o verificare a actelor. Intreg procesul de cand am aflat si pana la interviu a fost foarte mult usurat pentru ca am citit acest forum. Va multumim pentru ca existati !
|
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari si succes in continuare! Sper sa pot povesti cat de curand si experienta mea
|
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa-mi spui te rog, ce situatie financiara ati prezentat? Mersi
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari si bafta pe maideparte
![]() Legat de interviu, daca te rog poti sa ne dai mai multe detalii, cum ar fi: - esti castigatoare 2014 sau 2015? - ce CN ai avut? - cand ti-ai complectat Ds-260? -cum ai fost anuntata de Kcc despre data interviului? Ideea e ca am dori sa stim cat le ia pana ne revizuiasc formularele si cum ne anunta de pasii următori. Multumim frumos ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Interviurile pentru DV 2014 s-au incheiat la 30 Septembrie.
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Am luat interviul pe data de 25.04.2007 | anda_14 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 04-27-2007 12:52 PM |
Interviul luat cu bine 09.01.2007 | cipbury | Interviul | 9 | 01-14-2007 12:21 PM |
interviul luat pe 20 noiembrie | acslater | Interviul | 8 | 11-21-2006 07:44 PM |
Luat interviul in Canada | Gianina | Interviul | 13 | 02-18-2005 03:51 PM |
Interviul pt loteria vizelor USA sustinut in Canada | mgorgan | Canada | 10 | 02-14-2005 08:02 PM |