![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu un pic de intarziere
![]() Ora 13 incolonarea cate 2 pt intare si verificari.Eram mai multi loteristi si in plus cativa cu alt tip de vize. Intati in ambasada am predat direct la ghiseul 2 pasapoartele .Tot la ghiseul 2 am predat actele in ordinea cunoscuta: analize medicale, caziere, certificate nastere, certificat casatorie,diplome, dovezi financiare(noi am avut cont bancar si proprietate), apoi am predat copii ale acelorasi documente.Mentionez ca NU trebuie sa aduceti nici un fel de atestat fiscal al proprietatii,ba mai mult nu a cerut decat copie dupa contractul de proprietate.Dupa ce a preluat documentele ne-a inmanat o hartie pe care erau scrise informatii cu privire la taxa de 165 usd care trebuie platita inainte de intrarea pe teritoriul sua.Pe hartie era scris deja "Alien number" deci parea ca vizele erau aprobate.Amprentarea la ghiseul 6 si taxa (330 usd x 2)la ghiseul 12.Apoi 10 minute liniste dupa care am fost chemati la ghiseul 11 unde o doamna consul foarte draguta ne-a pus sa juram in romana ca tot ce am declarat in formulare este adevarat.Intrebarile au fost in romana daca am mai fost casatoriti; daca avem copii; ce lucram acum in Romania; la cine mergem in usa; apoi ne-a returnat actele originale, felicitat si ne-a spus ca vizele sunt aprobate,daca vrem sa asteptam sa le luam sau sa ni le trimita cu TNT.Tot interviul s-a derulat doar in romana chiar daca noi am incercat sa vorbim in engleza ea a vrut tot in romana. La ora 14 terminasem cu interviul si la 14:30 ieseam din ambasada cu vizele in pasapoarte.Mentionez ca toti cei care au intrat cu noi cum am mai spus si la inceput au plecat cu vizele aprobate. In concluzie daca aveti actele in regula cu cerintele minime indeplinite nu aveti de ce sa va faceti probleme. Multa bafta tuturor in continuare si multumesc mult pentru toate sfaturile pe care le-am regasit pe acest forum. ![]()
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
guvidamica - 11 aprilie 2013 interviu reusit | guvidamica | Interviul | 2 | 04-16-2013 12:46 PM |
Interviu reusit 6 martie 2013 | IuliaMB | Interviul | 3 | 03-12-2013 08:24 PM |
IuliaMB - Interviu reusit 6 martie 2013 | IuliaMB | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 03-07-2013 01:20 PM |
Razool - Interviu reusit 4 aprilie 2011 | razool | Experiente personale ale loteristilor | 1 | 04-07-2011 01:33 PM |
Interviu reusit pe 10 Aprilie 2008 | Gin.Or.Juice | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 04-17-2008 11:22 AM |