|
|
||||
|
||||
Despre școli (din nou)
pentru oamenii care au tot vorbit aiurea iata un articol interesant si poate unul din motivele importante pentru care cei mai multi prefera sa plece din tara si la fel ca si mine isi doresc, ca si copiii lor sa nu aiba parte de asa ceva.
http://www.ziuaveche.ro/actualitate-...-ul-43253.html
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
|||
|
|||
am citit articolul cu tot cu comentarii si nu inteleg la ce te referi, tu de care parte esti?
si alta intrebare: cat de la curent esti cu "bacalaureatul" din Sua sau calitatea invatamantului liceal de aici?
|
||||
|
||||
Calitatea invatamintului sau lipsa acesteia, lucru ce se pare ca reiese din fraza de mai sus, nu are absolut nici o legatura cu rezultatele ulterioare. Cei care vor sa invete, o fac indiferent de de calitatea invatamintului. Cei care nu vor sa invete dau vina pe lipsa de calitate...
Last edited by Aramis; 07-16-2012 at 03:19 PM. |
|
||||
|
||||
Quote:
simt nevoia sa raspund cu un citat :"Rar citesc pe aici vorbe mai adevarate decit acestea!" Nu vreau sa fiu acuzata de plagiat, am pus ghilimele .
|
||||
|
||||
deviem de la topic dar mie nu mi se pare deloc adevarate vorbele cele, de fapt sunt adevarate dar sunt doar niste lozinci, nu se aplica in realitate tot timpul. nu vreau sa supar pe nimeni, dar trebuie sa ai deja un nivel ca sa poti invata singur si sa stii ca e nevoie, poate unii parinti se bazeaza pe scoala pentru educatia copiilor pentru ca nu isi permit sau nu stiu altfel..
Last edited by Aramis; 07-12-2012 at 05:43 PM. |
|
||||
|
||||
Quote:
Legat de educatie, am fost copil si acum sunt parinte a 2 copii, parerea mea este ca intre scoala si parinti trebuie sa existe o legatura permanenta, trebuie sa ne vedem copiii ca pe niste copii si profesorii ar trebui sa ii trateze la fel, adica, foarte atenti la inclinatii, aspiratii, comportament, etc. Toti parintii cred ca se bazeaza pe scoala pentru educatia copilului dar trebuie sa si controleze daca copilul acorda scolii rolul de educator . Pe scurt, scoala din romania , daca o iei in serios, iti poate ocupa 25 de ore din 24 . Legat de topic si de tema de mai sus, in cazul meu, tocmai pentru ca avem 2 copii am luat decizia de a amana plecarea, tocmai pentru ca nu am fost siguri de sistemul de invatamant din state. Cu sistemul de aici putem "lupta" pentru ca il cunoastem, ne vom stradui sa scoatem din el tot ce este mai bun ptr copiii nostri. Au mai fost si alte motive pentru care am amanat plecarea dar trebuie sa recunosc ca toate duceau cumva tot catre copii, scoala, supraveghere, activitati.... etc. Si in Ro si in USA pentru a beneficia de un invatamant de calitate ai nevoie de bani, cu banii castigati in state putem avea o viata super aici sau una medie acolo. Noua Romania nu ne-a oferit decat o casa pe care a trebuit sa o intretinem cu bani castigati pe meleaguri straine, cam asta e, poate vom invata in timp sa traim si in alta tara, momentan nu suntem pregatiti.
|
||||
|
||||
nu știu de unde vă luați voi informațiile, dar sunt eronate. tocmai pentru copii trebuia să faceți pasul p�nă la capăt, nu să vă �necați ca Danciu la mal.
mai aveți la dispoziție 5 săptăm�ni să corectați decizia greșită pe care a-ți luat-o.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|