Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Impresii din lumea larga > Forum de calatorii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2012, 05:11 PM
mad_max's Avatar
mad_max mad_max is offline
Membru
Invatzacel

Default Croaziera pe Marea Caraibelor

O experienta ce merita sa o traiesti cel putin odata in viata. Plus ca nici nu este atat de costisitoare, daca te gandesti ca in pretul biletului ai si cazare si mancare gratuita, iar de vizitat porturile...o poti lua frumos la picior.
Noi pentru ca am devenit rezidenti ai statului Florida, am platit si mai putin decat turistii....asa ca si mai bine.
Am vizitat locuri frumoase, tot timpul a fost ceva nou de vazut si asta ne-a placut foarte mult.
Recomand tuturor o croaziera...oriunde in lume!
Old 06-09-2012, 08:07 PM
bla,bla x3's Avatar
bla,bla x3 bla,bla x3 is offline
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by mad_max View Post
O experienta ce merita sa o traiesti cel putin odata in viata. Plus ca nici nu este atat de costisitoare, daca te gandesti ca in pretul biletului ai si cazare si mancare gratuita, iar de vizitat porturile...o poti lua frumos la picior.
Noi pentru ca am devenit rezidenti ai statului Florida, am platit si mai putin decat turistii....asa ca si mai bine.
Am vizitat locuri frumoase, tot timpul a fost ceva nou de vazut si asta ne-a placut foarte mult.
Recomand tuturor o croaziera...oriunde in lume!

Mad_max, esti foarte draguta, insa la raul meu de mare ..... Chiar si cu pastile, si am luat 2 ca sa fiu sigura si, .... tot la baie am ajuns. E drept ca am prins cea mai apriga furtuna pe marea Norvegiei, dar nici cand am fost in Sardinia nu a fost diferit. Eu una m-am decis ... tot mai bine cu pamantul sub picioare.
P.S Imi pare rau ca nu am revenit cu informatii despre cargo, dar chiar nu gasisem. Nici acum n-am. Sa stii ca iti citesc blogul, sa scrii mai des .

"Cele mai dificile 3 lucruri in aceasta viata sunt: a pastra un secret, a ierta si a profita de timp". - Benjamin Franklin
Reply With Quote
Old 06-11-2012, 03:47 PM
mad_max's Avatar
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by bla,bla x3 View Post
Mad_max, esti foarte draguta, insa la raul meu de mare ..... Chiar si cu pastile, si am luat 2 ca sa fiu sigura si, .... tot la baie am ajuns. E drept ca am prins cea mai apriga furtuna pe marea Norvegiei, dar nici cand am fost in Sardinia nu a fost diferit. Eu una m-am decis ... tot mai bine cu pamantul sub picioare.
P.S Imi pare rau ca nu am revenit cu informatii despre cargo, dar chiar nu gasisem. Nici acum n-am. Sa stii ca iti citesc blogul, sa scrii mai des .
Macar ai incercat! Acum stii cum este pentru tine aceasta experienta.

Pe blog incerc sa scriu cat mai des, acum ma chinui cu niste filmulete, sa le editez si apoi sa le urc sus!
Old 11-27-2012, 06:55 PM
ionix's Avatar
ionix ionix is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by mad_max View Post
Macar ai incercat! Acum stii cum este pentru tine aceasta experienta.

Pe blog incerc sa scriu cat mai des, acum ma chinui cu niste filmulete, sa le editez si apoi sa le urc sus!
... Si eu iti citesc blogul, stiu ca cel mai greu este cu timpul, aprigul dusman care te impiedica sa scrii atunci cand vrei. Am urmarit si alte bloguri, dupa un an de america, postarile au inceput sa scada ca numar, din al doilea an s- a terminat cu blogul Cel mai greu ne este noua, dupa ce ne obisnuim cu atatea relatari, mai ales ca fiind in Romania suntem si avizi de a cunoaste viata de acolo, treptat, treptat postarile scad si la un moment dat nu mai gasim nimic nou, vedem aceeasi ultima postare, mereu, mereu ..... Dar sa stii ca nimeni nu-ti reproseaza nimic, nici tie, nici altcuiva, mi-am dat seama ca absolut toti trec prin aceste etape, eu iti urez la cat mai multe posturi !
24.05.2012 - Forms sent to KCC
21.02.2013 - Interview appointment received
16.04.2013 - Medical exam (Colentina)
23.04.2013 - Interview (Successfully)
01.05.2013 - I paid USCIS Immigrant Fee (165 $)
20.07.2013 - OTP-CLE (LOT Polish Airlines)
31.07.2013 - SSN Arrived
23.08.2013 - GC Arrived
00.00.0000 - Citizenship

http://us-life.us
Reply With Quote
Old 11-28-2012, 02:39 AM
AdrianT AdrianT is offline
Profesor
Forumo-dependent

e o experianta frumoasa, depinde si de linia de croaziara si de itinerariu ca si de vapor.
evident ca depinde si ce categorie alegi.

mie imi plac croazierele in mediterana in care te opresti in fiecare port 1 zi.
sau cele din alaska sau amazon.
unele ofera si excursii in package

ca unul care cred ca ma pricep cat de cat prefer windstar cruises pentru caraibe.
Reply With Quote
Old 12-17-2012, 03:56 PM
mad_max's Avatar
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by AdrianT View Post
e o experianta frumoasa, depinde si de linia de croaziara si de itinerariu ca si de vapor.
evident ca depinde si ce categorie alegi.

mie imi plac croazierele in mediterana in care te opresti in fiecare port 1 zi.
sau cele din alaska sau amazon.
unele ofera si excursii in package

ca unul care cred ca ma pricep cat de cat prefer windstar cruises pentru caraibe.
Am fost si intr-o croaziera pe Mediterana si trebuie sa spun ca a fost de vis. Am ales ca si companie NCL si ne-a placut super mult.
In Caraibe am fost cu Royal Caribbean, ne-a placut, dar nu asa de mult. Mai am sa incerc si Carnival (ca si mare companie de vase de croaziere).

Scuze ca abia acum raspund, acum am vazut mesajul! Nu intru atat de des aici pe forum, dar incerc sa nu dispar de tot!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules