![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
O experienta ce merita sa o traiesti cel putin odata in viata. Plus ca nici nu este atat de costisitoare, daca te gandesti ca in pretul biletului ai si cazare si mancare gratuita, iar de vizitat porturile...o poti lua frumos la picior.
Noi pentru ca am devenit rezidenti ai statului Florida, am platit si mai putin decat turistii....asa ca si mai bine. Am vizitat locuri frumoase, tot timpul a fost ceva nou de vazut si asta ne-a placut foarte mult. Recomand tuturor o croaziera...oriunde in lume! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Mad_max, esti foarte draguta, insa la raul meu de mare ..... Chiar si cu pastile, si am luat 2 ca sa fiu sigura si, .... tot la baie am ajuns. E drept ca am prins cea mai apriga furtuna pe marea Norvegiei, dar nici cand am fost in Sardinia nu a fost diferit. Eu una m-am decis ... tot mai bine cu pamantul sub picioare ![]() P.S Imi pare rau ca nu am revenit cu informatii despre cargo, dar chiar nu gasisem. Nici acum n-am. Sa stii ca iti citesc blogul, sa scrii mai des ![]()
"Mai intai te ignora, apoi rad de tine, apoi se lupta cu tine, apoi castigi." - Gandhi "Cele mai dificile 3 lucruri in aceasta viata sunt: a pastra un secret, a ierta si a profita de timp". - Benjamin Franklin |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Pe blog incerc sa scriu cat mai des, acum ma chinui cu niste filmulete, sa le editez si apoi sa le urc sus!
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
CN 2013EU00020XXX PITESTI 04.05.2012 - Status check (WinneR) 24.05.2012 - Forms sent to KCC 21.02.2013 - Interview appointment received 16.04.2013 - Medical exam (Colentina) 23.04.2013 - Interview (Successfully) 01.05.2013 - I paid USCIS Immigrant Fee (165 $) 20.07.2013 - OTP-CLE (LOT Polish Airlines) 31.07.2013 - SSN Arrived 23.08.2013 - GC Arrived 00.00.0000 - Citizenship http://us-life.us |
|
|||
|
|||
![]()
e o experianta frumoasa, depinde si de linia de croaziara si de itinerariu ca si de vapor.
evident ca depinde si ce categorie alegi. mie imi plac croazierele in mediterana in care te opresti in fiecare port 1 zi. sau cele din alaska sau amazon. unele ofera si excursii in package ca unul care cred ca ma pricep cat de cat prefer windstar cruises pentru caraibe. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
In Caraibe am fost cu Royal Caribbean, ne-a placut, dar nu asa de mult. Mai am sa incerc si Carnival (ca si mare companie de vase de croaziere). Scuze ca abia acum raspund, acum am vazut mesajul! Nu intru atat de des aici pe forum, dar incerc sa nu dispar de tot!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|