Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Scoli/cariera universitara/formare profesionala

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2011, 10:30 PM
badcristi badcristi is offline
Junior Member
Bobocel

Default Jurnalism?

Ma gandesc sa emigrez in SUA, insa imi pun urmatoarea problema: eu am terminat Stiintele Comunicarii. Adica Jurnalism, PR, chestii d-astea. Iar de cand am inceput sa lucrez, am fost in mare parte editor pe online. M-ar ajuta in vreun fel experienta asta in SUA sau este egala cu zero, din moment ce e vorba de limba romana?
Reply With Quote
Old 12-29-2011, 09:16 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Ca sa-ti faci o idee despre ce mai inseamna astazi jurnalismul in SUA, imprumuta de undeva sezonul 5 al serialului The Wire; cu toate ca este serial american, este total lipsit de mesajele indobitocitoare ale productiilor de serie pentru cablu ori TV si spune lucrurile pe sleau. Oricum, la meseria ta ai nevoie ori de reprofilare, ori de studii suplimentare. Din pacate programele studiile in comunicare nu prea acorda stipendii si assistantships. Exista si exceptii, eu am intalnit un student maghiar aici la comunicare, dar el era admis in programul de inot al universitatii, castiga concursuri, si din bursa sportiva isi platea studiile.
Daca ai timp inainte de plecare, fa-ti o idee despre scolile care te-ar putea interesa. Ca dupa aceea intri in malaxor pentru cativa ani si nu vei avea prea mult timp sa rasufli si sa meditezi asupra studiilor, cel mult sa continui o cale pe care macar ai inceput-o inainte de scufundare, vorba bancului.Ori poate incepi de pe acum un blog pe care sa-l imbunatatesti in timp si ca sa te mentii in forma, schimband treptat limba din romaneste pe englezeste.
Old 12-29-2011, 01:14 PM
badcristi badcristi is offline
Junior Member
Bobocel

Merci de sfaturi, am vazut tot serialul The Wire, e unul din preferatele mele.

Cred ca reprofilarea e solutia, pana la urma...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules