|
|||
|
|||
De ce SEATLLE ?
Multa lume vad ca se intreaba de ce NordWest?
Pesimistul spune fereste-te de Seattle ca draq de tamaie, ca ploua aici 40 de zile si 40 de nopti mai ceva ca in Biblie unde Noe a trebuit sa isi faca o Arca ca sa faca fata, poate Noe era chiar de aici si nu in Middle East . Pentru un pesimist paharul va fi intotdeauna pe jumatate gol...poate in viziunea lui chiar pe trei sferturi. Optimistul (adica eu ) spune ca un aer curat ca in NordWest nu vei gasi nicaieri in America. In fiecare dimineata cand ies din casa sa merg la munca, imi imbat plamanii cu aerul curat de munte si mirosul de brazi si cedrii inalti care sunt peste tot in zona asta. Vara temperatura in medie sta pe la 25C fara a te dogori, iarna temperatura rareori ajunge sub zero grade si ca zapada avem maximum o saptamina pe an. Pentru pasionatii de sporturi de iarna la numai o ora de oras se gasesc o multitudine de partii de schi sau tubing. Daca v-ati plictisit de America in numai doua ore ajungeti in Whistler in Canada unde a fost olimpiada de iarna si unde totul este super fancy. Violenta in suburbiile din Estul Seattleului este aproape inexistenta, lumea este politicoasa si laid back, scoli excelente, companii de renume, economie dinamica, populatia tanara si educata mult peste medie - asta este NordWestul si de aia l-am ales. Cand am venit aici am venit pentru ca am ales sa vin aici. Am venit la nimeni pentru ca nu cunoasteam pe nimeni, as fi putut sa merg oriunde in America dar am ales NordWestul si nu regret nici un moment ca m-am mutat aici. Este soare si aici, toata vara este numai soare, iarna in loc sa ninga, burniteaza sau ploua pentru ca brazilor le este sete, dar mai iese si soarele uneori ca de exemplu toata saptamina trecuta. Nu uitati niciodata ca omul sfinteste locul � nimic nu o sa fie potrivit pentru voi daca in sufletul vostru nu il vedeti potrivit. Trebuie sa va ganditi sa mergeti intr-un loc unde sa va placa si inainte de munca si dupa munca, pentru mine Seattle-ul imi da acea energie fantastica muntoasa, fara poluare, cu miros de pin si strazi curate. God bless, Musashi |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|