![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa merg in Romania in septembrie cu copilul care atunci va avea 8 luni.
Am gasit bilete cu Delta, 830 de dolari cu escala in NY. Am inteles ca pt copil pe portiunea internationala trebuie sa platesc un procent de 10% din valoarea biletului. Inca nu am cumparat biletele pt ca nu stiu exact cum se procedeaza, online nu am posibilitatea de a adauga copilul, trebuie sa sun la ei? De asemenea as aprecia orice sfaturi legate de calatoria cu un copil mic (cum transport car seat-ul, caruciorul, mancare, etc). Stiu ca imi trebuie si procura din partea tatalui pt a scoate copilul din tara. Pot sa iau car seat-ul cu mine in avion? De asemenea vreau sa ii fac pasaport romanesc si certificat de nastere, dc aveti experienta legata de aspectul acesta.. Stiu ca trebuie sa ii fac vaccinul acela pt TBC, pt ca Romania este o tara cu incidenta foarte mare la aceasta boala. Cu cat timp inainte trebuie facut? Am ales un zbor de noapte, cu o singura escala in NY (am mai mers o data cu Delta anul trecut si mi s-a parut relativ mai usor fata de un zbor de cosmar cu doua escale pe care l-am avut alta data). Ma gandesc ca e mai usor si pt bebe, el doarme toata noaptea de obice. Va rog, astept impresii legate de orice aspect, poate e ceva ce mi-a scapat mie.
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Suna ieftin in Romania, multe minute gratuite. | info77 | Mica publicitate - oferte si cereri | 9 | 11-30-2010 03:07 AM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 06:36 PM |