|
|
|||
|
|||
Interesant Rau de tot!
daca toti ati luat loteria vizelor, sau nu, va plac calatoriile, sau mai stiu eu ce, uitati-va aici, bucurati-va de lectura, si cine stie, poate o luati razna daca va prinde idea...
WWW.peicipecolo.com http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic...&sd=a&start=15: |
|
||||
|
||||
Parca recitesc Jules Verne...
Bravo lor! Orice ti se poate lua in viata, numai ce ai vazut si pe unde ai calatorit - nu. Copiii aceia au noroc de parinti adevarati. Multumim, Bibicule. |
|
||||
|
||||
Wuai ce fain...Cata libertate si cat curaj...Inteleg ca sunt inca pe drum. Cum pot sa faca asta? Financiar vorbind, ca lista sponsorilor nu e prea lunga.
Am dat un search dupa nume si am gasit o multime de articole despre ei. Asta e unul complex si colorat, si la propriu si la figurat.... http://www.ascrie.org/Texte/Georgian...re_Esquire.pdf
"E foarte usor sa gandesti lucrurile, dar foarte greu sa fii lucrurile." Nietzsche Last edited by Duduka; 02-28-2009 at 03:34 AM. |
|
|||
|
|||
Frumos
mi-a luat 3 zile sa citesc postarile de pe site ul oamenilor astora. niste aventurieri interesanti. sint foarte pozitivi si indrazneti, o familie frumoasa si o sa lase o amprenta vesnica in mintea copiilor care poate vor fi niste intreprinzatori ca si parintii lor. baieti destepti!
sint si niste oameni idilici. eu sint cam critic, am fost in Guatemala, Mexic si Asia, dar vad cam critic locurile prin care trec, nu am ochi de artist ca ei, vad mizeria si atunci nu stiu cum sa fug la mine acasa...ca nicaieri nu e bine ca la tine acasa, apa calda, cu presiune, si asa mai departe. oricum si eu o sa o iau razna cu familia inapoi in Europa si o sa le ofer la copii, si pe linga ei si mie, o alta viata, securitate si educatie, ca aici, mama , mama, droguri si celelalte... sa fiti fericiti! |
|
||||
|
||||
Wow, asta da viata. Sunt niste norocosi ca pot sa vada atatea locuri superbe. E impresionant cat de usor pare sa faci asta din povestea lor dar ma gandesc ca financiar e greu totusi. Imi doresc sa pot si eu candva sa fac asta. Poate la pensie.... Chiar mi se pare nemaipomenit ca pot sa vada atatea locuri superbe.
Gianina
|
||||
|
||||
Quote:
Nu esti singura, Gi! Citind mai mult despre ei am aflat ca de fapt nu au sponsorizari si ca fac asta pe propriile forte. Lucreaza de la distanta, el ca arhitect, ea ca ilustrator de carti de copii. Au alocati $2000/euro pe luna pentru America si $1000 pentru tarile mai putin scumpe. Daca el proiecteaza stadioane, nici nu cred ca le este asa de greu financiar.
Display Modes | |
|
|