|
|
||||
|
||||
sistem de bonusuri utilizat de banci
Stiati ca multe banci din lume practica un sistem de bonusuri pentru a atrage noi clienti? Cum functioneaza? - extrem de simplu:
*bonus pentru clienti noi (deschide-ti cont la noi si nu la altii si-ti dam x bani cadou pt deschiderea contului) * bonus pentru cei care recomanda noi clienti (recomanda si altora sa-si deschida cont la noi si noi te platim pentru asta - in semn de multumire) Am dat de acest sistem la francezi (acolo am primit cecuri-cadou), a aparut recent si in Romania (INg de exemplu) - si evident ca ma asteptam sa-l gasesc si aici; si l-am gasit. Am fost la Bank of America (dar presupun ca si la alte banci e la fel), si pana sa ne deschidem contul, cat am asteptam, am studiat toate plientele gasite acolo; si am gasit si ce ma interesa: noi clienti: 50$ bonus; pentru cei care recomanda noi clienti: 30$ bonus. D-na de la banca nu ne-a spus nimic; dar la sfarsit cand sa spuna ea "la revedere" i-am aratat pliantul si-am intrebat cum functioneaza ... nu mai stiu exact daca pentru noi era automat sau am mai completat ceva; ca sa primeasca bonus si d-na care era cu noi a atrebuit sa completeze ea ceva (numele ei si-al nostru si daca cand am deschis noi contul, parca); evident ca d-na care era cu noi nu stia, si s-a bucurat foarte mult ca am fost noi atenti si i-am facut un cadou de 30$ (un gest frumos care pe noi nu ne-a costat absolut nimic; si chiar daca nu v-a recomandat nimeni, intrebati in jur daca mai e cineva la acea banca, si ii puteti face o bucurie). Concluzie: Cand va deschideti un cotn la o banca, pentru prima data, intrebati daca au astfel de bonusuri; puteti primi si voi ceva bani in plus (si nu intotdeauna asta se intampla automat - e dreptul clientului, si ca urmare datoria lui sa si-l ceara) si puteti face un cadou frumos cuiva (oricum de cele mai multe ori cand ajungi intr-o tara straina iti alegi banca in functie de ce iti recomanda cineva... asa ca de ce sa nu profite si acel cineva de acest sistem de bonusuri?) |
|
||||
|
||||
eu am "umflat" 200 de verzişori pe chestia asta cu client nou, de la două bănci.
|
|||
|
|||
Oferta de $100 pentru cine isi deschide un Chase Checking account la Chase.
https://www.chase.com/ Poti deschide contul on-line iar dupa aceea va trebui sa trimiti un fax la ei cu semnatura ta. Cuponul pentru oferta : 3552756092337120, valabil pana pe 2 octombrie. |
|
||||
|
||||
Vezi ca s-ar putea ca acest cupon sa fie de unica folosinta.
|
||||
|
||||
bine�nţeles că este ...
|
|||
|
|||
Oops aveti dreptate! E un cupon venit pe adresa superului din bloc pe care scrie "pt cartierul vostru". Acum am citit pe spatele cuponului instructiunile scrise cu caractere mici.
Cuponul nu mai e valabil! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|