Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Financiar

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-27-2009, 04:51 PM
diapunctc's Avatar
diapunctc diapunctc is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default sistem de bonusuri utilizat de banci

Stiati ca multe banci din lume practica un sistem de bonusuri pentru a atrage noi clienti? Cum functioneaza? - extrem de simplu:
*bonus pentru clienti noi (deschide-ti cont la noi si nu la altii si-ti dam x bani cadou pt deschiderea contului)
* bonus pentru cei care recomanda noi clienti (recomanda si altora sa-si deschida cont la noi si noi te platim pentru asta - in semn de multumire)

Am dat de acest sistem la francezi (acolo am primit cecuri-cadou), a aparut recent si in Romania (INg de exemplu) - si evident ca ma asteptam sa-l gasesc si aici; si l-am gasit.
Am fost la Bank of America (dar presupun ca si la alte banci e la fel), si pana sa ne deschidem contul, cat am asteptam, am studiat toate plientele gasite acolo; si am gasit si ce ma interesa: noi clienti: 50$ bonus; pentru cei care recomanda noi clienti: 30$ bonus.
D-na de la banca nu ne-a spus nimic; dar la sfarsit cand sa spuna ea "la revedere" i-am aratat pliantul si-am intrebat cum functioneaza ... nu mai stiu exact daca pentru noi era automat sau am mai completat ceva; ca sa primeasca bonus si d-na care era cu noi a atrebuit sa completeze ea ceva (numele ei si-al nostru si daca cand am deschis noi contul, parca); evident ca d-na care era cu noi nu stia, si s-a bucurat foarte mult ca am fost noi atenti si i-am facut un cadou de 30$ (un gest frumos care pe noi nu ne-a costat absolut nimic; si chiar daca nu v-a recomandat nimeni, intrebati in jur daca mai e cineva la acea banca, si ii puteti face o bucurie).

Concluzie:
Cand va deschideti un cotn la o banca, pentru prima data, intrebati daca au astfel de bonusuri; puteti primi si voi ceva bani in plus (si nu intotdeauna asta se intampla automat - e dreptul clientului, si ca urmare datoria lui sa si-l ceara) si puteti face un cadou frumos cuiva (oricum de cele mai multe ori cand ajungi intr-o tara straina iti alegi banca in functie de ce iti recomanda cineva... asa ca de ce sa nu profite si acel cineva de acest sistem de bonusuri?)
Reply With Quote
Old 01-27-2009, 06:24 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

eu am "umflat" 200 de verzişori pe chestia asta cu client nou, de la două bănci.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 09-10-2009, 04:38 PM
robicos robicos is offline
Forumar fidel
Aspirant

Oferta de $100 pentru cine isi deschide un Chase Checking account la Chase.
https://www.chase.com/
Poti deschide contul on-line iar dupa aceea va trebui sa trimiti un fax la ei cu semnatura ta.
Cuponul pentru oferta : 3552756092337120, valabil pana pe 2 octombrie.
Reply With Quote
Old 09-11-2009, 05:22 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Vezi ca s-ar putea ca acest cupon sa fie de unica folosinta.
Old 09-11-2009, 11:17 AM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

bine�nţeles că este ...

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Old 09-11-2009, 01:23 PM
robicos robicos is offline
Forumar fidel
Aspirant

Oops aveti dreptate! E un cupon venit pe adresa superului din bloc pe care scrie "pt cartierul vostru". Acum am citit pe spatele cuponului instructiunile scrise cu caractere mici.
Cuponul nu mai e valabil!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules