![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Care e regimul de calatorie a romanilor rezidenti permanenti in Mexic? Ma refer aici la necesitatea detinerii unei asigurari medicale. Este cerut la vama un asemenea document ?
Este cineva dintre forumisti care a facut recent o calatorie in RockyPoint - PuertoPenasco ? Cat de safe este considerata zona, avand in vedere ultimile aspecte legate de Mexico? Thanks |
|
||||
|
||||
![]()
Am intrebat prietenii care au fost in Mexic si au zis ca asigurarea e optionala.
Cat de safe este...numai tu o sa ne poti spune. Eu nu am avut curaj sa merg cu copiii in Mexic...m-am "ars" de doua ori in Egipt...nu stiu de ce vad cam la fel "ambientul" din aceste doua tzari... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Am avut inplan o mica iesire ..dar a cazut. Next time !! |
|
||||
|
||||
![]()
Daca mergi pe acolo, ar fi utila o asigurare pentru situatii de rapire, or so I've heard...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Na, pai probabil ca daca n-ai cont gras in banca sau afiliere la vreo "buddy network", atunci te lasa in pace, sau doar ramai fara ce ai in buzunare.
Nu stiu cat de des se intampla, totusi. Pana una-alta, frica face bine la cifra de afaceri a companiilor de asigurare, si asa au dat-o in bara mai nou.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|