|
|||
|
|||
Am primit un tel care m-a anuntat ca am castigat loteria
Buna,sunt Roxana.in urma cu cateva zile prietenul meu care sa inscris la loteria vizelor a primit un telefon de la o doamna care la anuntat ca a castigat loteria.ia dat un cont pe www.usafif.org care te trimite pe www.usafis.org si o parola daca mai are ceva de complectat.tot atunci ia spus ca trebuie sa platesca 80$ pentru nustiu ce si ia cerut numarul de cont.din cate am citit pe forum am inteles ca trebuie sa fi anuntat postal,nu prin mail sau telefonic.va rog spunetimi daca a castigat sau nu.
|
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
|||
|
|||
Anunturile se fac numai prin posta, si nu trebuie platit nimic!
|
|
|||
|
|||
aiurea, e inca o forma de a extorca banii naivilor...loteria nu presupune achitarea taxelor de intermediere. Dar de nici un fel....
|
|
||||
|
||||
anunţurile nu se fac numai prin poştă. dacă se aplică prin intermediul unei firme, atunci acea firmă la �nscriere va trece ca şi adresă de corespondenţă pe cea a firmei, nu pe a aplicantului. au tot interesul să facă asta, doar vor să scoată bani c�t mai mulţi.
referitor la telefon, trenbuie să te hotărăşti cine a primit telefonul şi cine a c�ştigat. �n două mesaje ne-ai spus deja două variante. este posibil ca tu (prietenul tău) să fi. nu ai de unde să ştii. ce poţi face_ ai două variante:
|
|||
|
|||
Telefonul este fals. Nu ai castigat nimic. Am mai auzit de astfel de cazuri, cand la sfarsitul convorbirii li se cere contul bancar. Persoana in cauza le-a spus sa revina a doua zi, pt ca nu stia contul si acestia nu au mai sunat-o.
Daca vrei sa fii tu convinsa poti urma pasii descrisi de Aramis, dar nu le da contul!!! |
|
||||
|
||||
Sigur ai pus in aplicatia pentru loterie si numarul de telefon?
Eu ma indoiesc, si de aceea nu te-as sfatui sa le dai datele. Oricum, aplicatia te priveste personal, si spune-le sa-ti trimita scrisoarea. Aramis ti-a dat niste pasi destul de bine ganditi ca sa-i urmezi. (se pare ca inca romanii mai au de invatat pana sa inteleaga ce e cu identity theft)
|
|||
|
|||
Incerc sa ma lamuresc ce sint "pashii" lui Aramis. Par sa fie doua variante disjuncte, nu niste pasi, o succesiune. E bine ca ca amindoi o sfatuiti sa urmeze "pashii". Pasul unu e probabil sa plateasca 80 de dolari, nu?
Daca guglati usafis.com o sa obtineti niste indicii - isi fac reclama deopotriva cu saituri erotice spamind orice prind descoperit pe net. Auzi, "a primit telefon de la o doamna"! A primit telefon de la o javra. |
|
||||
|
||||
Quote:
|
|||
|
|||
Eu zic asa: usafis "isi fac reclama deopotriva cu saituri erotice spamind"
Tu zici asa: "inclusiv site-ul ăsta face reclamă la site-uri erotice". Nu vezi deosebirea? am zis eu ca usafis face reclama la saituri erotice? sugerezi ca paginaloteristilor face spam? Si da, sint variante diferite; i-ai recomandat sa faca ori 1, ori 2. Dar altcineva zice "poti urma pasii descrisi de Aramis", adica i-a recomandat sa faca intii 1, apoi 2. Sau nu mai stiu eu ce sint pashii? Ză steps! Ă siriis! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|