Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2008, 11:51 AM
roksana99 roksana99 is offline
Junior Member
Bobocel

Default Am primit un tel care m-a anuntat ca am castigat loteria

Buna,sunt Roxana.in urma cu cateva zile prietenul meu care sa inscris la loteria vizelor a primit un telefon de la o doamna care la anuntat ca a castigat loteria.ia dat un cont pe www.usafif.org care te trimite pe www.usafis.org si o parola daca mai are ceva de complectat.tot atunci ia spus ca trebuie sa platesca 80$ pentru nustiu ce si ia cerut numarul de cont.din cate am citit pe forum am inteles ca trebuie sa fi anuntat postal,nu prin mail sau telefonic.va rog spunetimi daca a castigat sau nu.
Reply With Quote
Old 08-06-2008, 11:55 AM
roksana99 roksana99 is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by roksana99 View Post
Buna,sunt Roxana.in urma cu cateva zile prietenul meu care sa inscris la loteria vizelor a primit un telefon de la o doamna care la anuntat ca a castigat loteria.ia dat un cont pe www.usafif.org care te trimite pe www.usafis.org si o parola daca mai are ceva de complectat.tot atunci ia spus ca trebuie sa platesca 80$ pentru nustiu ce si ia cerut numarul de cont.din cate am citit pe forum am inteles ca trebuie sa fi anuntat postal,nu prin mail sau telefonic.va rog spunetimi daca a castigat sau nu.
am primit un telefon care ma anuntat ca am castigat
Reply With Quote
Old 08-06-2008, 01:38 PM
undeoare undeoare is offline
Junior Member
Bobocel

Anunturile se fac numai prin posta, si nu trebuie platit nimic!
Reply With Quote
Old 08-06-2008, 02:20 PM
nickFLorida nickFLorida is offline
Membru
Invatzacel

aiurea, e inca o forma de a extorca banii naivilor...loteria nu presupune achitarea taxelor de intermediere. Dar de nici un fel....
Reply With Quote
Old 08-06-2008, 02:23 PM
aramis_'s Avatar
aramis_ aramis_ is offline
Forumar fidel
Aspirant

anunţurile nu se fac numai prin poştă. dacă se aplică prin intermediul unei firme, atunci acea firmă la �nscriere va trece ca şi adresă de corespondenţă pe cea a firmei, nu pe a aplicantului. au tot interesul să facă asta, doar vor să scoată bani c�t mai mulţi.
referitor la telefon, trenbuie să te hotărăşti cine a primit telefonul şi cine a c�ştigat. �n două mesaje ne-ai spus deja două variante.
este posibil ca tu (prietenul tău) să fi. nu ai de unde să ştii. ce poţi face_ ai două variante:

1. plăteşti banii cei $80 şi ce 'i-or mai cere ei pe viitor
  2. suni �napoi la fima respectivă şi să le spui că vrei să te convingi că ai c�ştigat. pentru asta le ceri "Case Number". dacă reuşeşti să �l obţii, poţi suna la KCC să te convingi că aşa e, descarci formularele de pe site-ul USCIS, le completezi, dar de data asta cu adresa ta. ]n felul [sta ai scurt-circuitat firma de intermediere.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
"Frumoasă ţară avem.
Păcat că e locuită."

colectiv, Academia Caţavencu

Reply With Quote
Old 08-06-2008, 03:59 PM
Irina Irina is offline
Forumar fidel
Profesor

Telefonul este fals. Nu ai castigat nimic. Am mai auzit de astfel de cazuri, cand la sfarsitul convorbirii li se cere contul bancar. Persoana in cauza le-a spus sa revina a doua zi, pt ca nu stia contul si acestia nu au mai sunat-o.
Daca vrei sa fii tu convinsa poti urma pasii descrisi de Aramis, dar nu le da contul!!!
Reply With Quote
Old 08-07-2008, 04:17 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Suflet transatlantic
Team Member

Sigur ai pus in aplicatia pentru loterie si numarul de telefon?

Eu ma indoiesc, si de aceea nu te-as sfatui sa le dai datele. Oricum, aplicatia te priveste personal, si spune-le sa-ti trimita scrisoarea. Aramis ti-a dat niste pasi destul de bine ganditi ca sa-i urmezi.

(se pare ca inca romanii mai au de invatat pana sa inteleaga ce e cu identity theft)
Old 08-07-2008, 05:52 AM
oxigen oxigen is online now
Profesor
Forumo-dependent

Incerc sa ma lamuresc ce sint "pashii" lui Aramis. Par sa fie doua variante disjuncte, nu niste pasi, o succesiune. E bine ca ca amindoi o sfatuiti sa urmeze "pashii". Pasul unu e probabil sa plateasca 80 de dolari, nu?
Daca guglati usafis.com o sa obtineti niste indicii - isi fac reclama deopotriva cu saituri erotice spamind orice prind descoperit pe net.
Auzi, "a primit telefon de la o doamna"! A primit telefon de la o javra.
Reply With Quote
Old 08-07-2008, 06:10 AM
aramis_'s Avatar
aramis_ aramis_ is offline
Forumar fidel
Aspirant

Quote:
Originally Posted by oxigen View Post
Incerc sa ma lamuresc ce sint "pashii" lui Aramis. Par sa fie doua variante disjuncte, nu niste pasi, o succesiune. E bine ca ca amindoi o sfatuiti sa urmeze "pashii". Pasul unu e probabil sa plateasca 80 de dolari, nu?
Daca guglati usafis.com o sa obtineti niste indicii - isi fac reclama deopotriva cu saituri erotice spamind orice prind descoperit pe net.
Auzi, "a primit telefon de la o doamna"! A primit telefon de la o javra.
oxigen puiule, inclusiv site-ul ăsta face reclamă la site-uri erotice. ce relevanţă are? şi da sunt două variante diferite. e alegerea lor.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
"Frumoasă ţară avem.
Păcat că e locuită."

colectiv, Academia Caţavencu

Reply With Quote
Old 08-07-2008, 06:44 AM
oxigen oxigen is online now
Profesor
Forumo-dependent

Eu zic asa: usafis "isi fac reclama deopotriva cu saituri erotice spamind"
Tu zici asa: "inclusiv site-ul ăsta face reclamă la site-uri erotice".
Nu vezi deosebirea? am zis eu ca usafis face reclama la saituri erotice? sugerezi ca paginaloteristilor face spam?

Si da, sint variante diferite; i-ai recomandat sa faca ori 1, ori 2. Dar altcineva zice "poti urma pasii descrisi de Aramis", adica i-a recomandat sa faca intii 1, apoi 2. Sau nu mai stiu eu ce sint pashii? Ză steps! Ă siriis!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules