Discutii si pareri despre suportul financiar?
salutare tuturor si felicitari celor ce au primit invitatzia pt.interviu si multa bafta.
eu am c.n. 1846 si am primit invitatzia pt. 24 nov., a trecut acum stresul asteptarii invitatziei dar acum am alte nedumeriri, cum aos nu am , numai o promisiune, iar promisiunile sunt promisiuni, nu este nimic sigur. ar mai fi si problema banilor, eu am mai intrebat pe forum daca de ex. 10k$ in cont ar face inutila prezentza aos-ului, mi s-a raspuns ca da in cazul in care am o justificare plauzibila pt acesti bani ; eu am lucrat 9 luni pe vas, justificare ma gandesc ca ar fi numai ca din cei 10k$ numai jumatate sunt ai mei, cealalta 1/2 as putea sa o imprumut, acum ceea ce nu stiu eu , daca trec de interviu cu cei 10k$ pot sa fac ceea ce vreau eu cu banii din cont inainte sa plec in state?cu alte cuvinte cel ce ma va intervieva se va convinge ca sunt banii mei, mai departe eu pot chiar si sa lichidez contul respectiv?, nu intereseaza pe nimeni?, restitui imprumutul iar cei 5k$ care sunt ai mei sau o parte din ei ii bag in buzunar in momentul plecarii. se poate asha ceva ?intreb toate astea pt. ca am auzit cum ca cineva ca sa plece a trecut apartamentul parintzilor pe numele lui, a trecut de interviu, dupa care a trecut apartamentul inapoi pe numele parintzilor dar inainte de a pleca in state, lucru ce am intzeles ca l-a costat intoarcerea din drum si amanarea plecarii pana cand si-a trecut apartamentul din nou pe nume. in sperantza ca m-am facut intzeles si nu v-am plictisit prea tare astept ceva lamuriri din partea celor ce o pot face. bafta tuturor!