|
||||
|
||||
Shopping
Imi dati voie si mie sa postez aici? Sar'-na!
Poate am redescoperit eu America, si toata lumea stie deja... Oricum: http://www.primeoutlets.com/ Noi ne-am petrecut o duminica intreaga intr-o "statiune" din asta si n-am reusit sa parcurgem totul... Tip: luati-va mai multe carti de credit la voi, ca numa' una va lovi numarul limita de tranzacii per zi foarte repede...
|
|||
|
|||
Si la care din ele ai fost ?
|
||||
|
||||
Quote:
da te rog niste detalii, ca eu ar trebui sa conduc mai mult de o ora (asta nu inseamna ca e o piedica...) pana acolo; adica ce ai gasit, cu cat etc. CE ti-a placut acolo?ce ati luat, haine sau ce? chiar pe asta nu il stiam...
|
||||
|
||||
De toate pentru toti
In general sunt haine, pantofi si accesorii, designer names la preturi rezonanbile. Uite mai jos o lista facuta rapid de nevasta-mea:
"Pentru copii sunt f. multe haine la numai 5-6 $, shoes Puma cu 23$, flip-flops pentru femei cu talpa putin mai inalta cu 27 $, pantofi de sport Skechers cu 29 $, rochie de in de la GAP cu 12,00 $, lejera si una mai eleganta (Eddie Bauer, merge si in office) tot in cu 13,00 $ (pretul intial a fost 78 $), pantaloni sport treisferturi cu 14 $ model f. fain, pulovar de lana f. subtire, elegant, dragut cu 8 $, tricouri si maieuri pentru femei cu 3-4 $, posetute de vara, modele dragute, cu 6-10 $ din material textil si de blugi, saboti eleganti de vara, pantofi din piele cu 24-29 $. bluze de sport din bumbac cu maneca lunga sau treisferturi 6$, etc." Eu mi-am luat pantofi Clarks de piele cu $30, bluza training cu $4, pantaloni training cu $12, tricouri cu $3-$4, o scula din aia multi-tool Black&Decker cu $5, etc... In general, cam toate articolele sunt reduse cu 40-50%. Merita drumul. Parerea mea.
|
||||
|
||||
am inteles, mersi frumos.adidasi Puma eu nici nu am vazut aici, chiar vreau.
si eu recomand magazinele TJ Maxx si Marshalls; sunt micute, dar cu lucruri mai pe gustul nostru si sunt ultimele mele descoperiri, adica "am terminat-o cu altele" si acum sunt la etapa astora. la tj maxx, la sfarsit de sezoane, pantofi si cizme de piele, italienesti/braziliene intre 5-12 dolari. bogdaproste ca s-a inchis tj maxxu' asta de langa mine (oricum daca a dat faliment nu a fost din cauza mea...) iar urmatorul e la 2 exituri pe highway. bine ca ai deschis tu subiectul asta cu magazinele, dmstangu, ca pe mine tot ma batea gandul si aveam retineri...
|
||||
|
||||
La TJMaxx si Marshalls gasesti chestii de acu 2-3 sezoane. La outlet-uri gasesti chestii la aceleasi preturi, dar din sezonul asta. Si mai ai avantajul marimii ofertei: HUGE!
Am gasit echivalentul outleturilor si in Europa: http://www.mcarthurglen.com/cp_designeroutlets.asp
|
||||
|
||||
m-ai terminat cu sezoanele... tre sa ma duc si eu acolo, sa vad ce si cum... inseamna ca toata "colectia" mea de pantofi o fi demodata?
|
||||
|
||||
am intrat azi pe site si am cautat mai indeaproape; acu cred ca am priceput, si merita drumul
am unul la 1 ora, si unul la 3 ore distanta; ala de 3 ore distanta cica e un loc cum nu multe altele in america se pot lauda... (adica cu atatea marci) hm... pai cred ca tu ai fost la ala de la williamsburg, ca vad ca sunt 1-2 in fiecare stat, nu mai mult si erau toate intr-un singur building? tre sa merg si eu
|
||||
|
||||
Noi am fost la Hagerstown, MD. Totul e intr-un singur loc, intr-un labirint de cladiri fara etaj. Vezi mai jos.
|
|||
|
|||
Quote:
Display Modes | |
|
|