|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Acte necesare deschiderii unui cont in State
Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unui cont (checking + debit card) in State?
Deocamdata prietena mea are SSN, pasaportul cu viza de loterie, carnetul de conducere si buletinul din Romania. Se poate deschide un cont cu actele astea sau trebuie sa astepte GC-ul? |
|
|||
|
|||
Da, se poate.
|
|
|||
|
|||
De ce acte este nevoie mai exact?
Cei din Chicago - puteti recomanda o banca de acolo (cu care ati lucrat) pentru un trasfer din .ro/checking account? |
|
||||
|
||||
Din cate imi amintesc eu,mie mi-au cerut doar pasaportul la deschiderea contului!Mai era ceva cu adresa.....!Si cam asta a fost tot!
|
|
|||
|
|||
Sal,
eu mi-am deschis un checking account la Bank of America si nici macar n-am avut SSN. Am mers doar cu pasaportul si cu un Mastercard din Romania. Mastercard-ul i-a trebuit doar ca pt al 2-lea id. Puteti folosi si certificat de nastere. |
|
||||
|
||||
Iti mai trebuie o dovada de adresa (daca este diferita de cea ubde ai primit SSN sau green card). Eu am dus un plic primit de la scoala fiicei mele. Sau mai poti folosi o chitanta de la chirie sau lumina, gaz sau cablu TV (nu telefon mobil) cu numele si adresa ta.
|
|||
|
|||
Merci de raspunsuri. Pana la urma s-a rezolvat cu pasaportul, SSN si un ID Card.
Oricum am observat ca actele necesare difera de la banca la banca. Noi am nimerit la una mai carcotasa in privinta asta. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|