Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Locuri de munca

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2007, 04:44 PM
Work_USA Work_USA is offline
Junior Member
Bobocel

Default Job-uri in State pentru castigatorii loteriei vizelor

Companie americana in continua expansiune, cu sediul central in Florida si filiale in mai multe locatii internationale, ofera oportunitati de munca deosebite castigatorilor loteriei vizelor de imigrare pentru Statele Unite.

Oferta noastra se adreseaza exclusiv castigatorilor loteriei vizelor de imigrare in Statele Unite, cu studii superioare finalizate, pro-activi, sociabili, flexibili, care isi doresc un inceput promitator in aceasta tara.

Pentru a aplica, aveti nevoie de :
  • CV actualizat
  • Scrisoare de recomandare (din partea unui profesor universitar, angajator, superior direct, etc.)
  • Datele de contact a doua persoane care va pot recomanda (nume, functie, institutia unde lucreaza, numar de telefon), dar care nu sunt membri ai familiei sau rude.
  • Copie dupa viza de imigrare

Trimiteti toate cele necesare la adresa de email: [email protected]
Succes!
Reply With Quote
Old 02-02-2007, 05:34 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Suflet transatlantic
Team Member

Rog lasati si o descriere a jobului. De frica joburilor gen HerbaLife (care nu lasa nici o descriere, si de fapt te fac sa-ti pierd timpul de pomana), eu nici nu aplic pentru joburi care nu ma atrag prin insasi descriererea jobului.

Ca sa nu mai vorbim de riscul ID theft.
Old 02-02-2007, 06:03 PM
Junior Member
Bobocel

Nu este vorba de un anume job. Compania este in continua dezvoltare, dupa cum am precizat, in companie lucreaza si romani, si sunt mai multe firme involved. Pentru o idee, va rog vizitati siteul www.necc.us. Exista filiale ale firmei si in Canada. Nu este nimic de genul Herbalife, in nici un caz o incercare de ID Theft.
Daca pe siteul mentionat veti consulta si pagina de cariere, sunt acolo postate doua joburi la care ati putea aplica direct. Joburile sunt in domeniul software, dar se cauta si profesionisti din alte domenii.
Cu sinceritate, pot sa va spun ca firma este foarte interesata in a angaja oameni de calitate, foarte seriosi si capabili, cu studii superioare terminate, si care pot confirma, intr-un fel sau altul, ca sunt de incredere (de aceea si scrisorile de recomandare cerute).
Mai multe informatii vi se vor da in functie de aplicatiile dumneavoastra.
Sper ca aceste informatii va sunt de folos!
Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:12 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Suflet transatlantic
Team Member

Mie nu mi se pare corect fata de aplicant. In primul rand el nu stie pentru ce aplica.
Iar in al doilea rand isi trimite datele personale unui potential angajator. Eu nu am auzit nicaieri in State sa ti se ceara inainte de interviu copie dupa viza de imigrare sau altceva de acelasi gen.
Pare ilegal.
Old 02-02-2007, 06:37 PM
Junior Member
Bobocel

OK
In primul rand , am precizat deja ca se cauta profesionisti pt domenii diverse(software, marketing, telemarketing, finance). Firma Necc Telecom este o firma de telecomunicatii cunoscuta in State, sunt foarte multi romani care lucreaza acolo; si mai multi romani sunt abonati la serviciile lor.

In al doilea rand , sunt multi romani care castiga loteria dar pleaca fara a avea in State nici rude, nici prieteni, sau pe cineva care sa-i ajute. Ori faptul ca ei ar putea gasi un job bun, potrivit calificarilor lor, la o firma mare de acolo, inainte sa plece de aici, i-ar ajuta foarte mult.

In al treilea rand, chiar si in cazul in care cineva trimite un CV pt un anunt postat pe websiteuri specializate in oferte de munca, aplicantul tot "isi trimite datele personale unui potential angajator", deci nu vad care este problema. Oricand aplici pt un job undeva, iti trimiti datele personale.

Copia vizei este doar o masura de siguranta, intrucat nici angajatorul nu-si doreste sa piarda timp si resurse intervievand si angajand oameni care , sa zicem, nu au primit inca viza, sau de-abia si-au depus datele pt loterie.

Este vorba de un ajutor reciproc, si nicidecum de ceva ilegal!
Anuntul va aparea si in presa scrisa, si bineinteles, sunt invitati sa aplice doar cei cu adevarat interesati.
Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:44 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Suflet transatlantic
Team Member

OK, atunci si noi vrem o masura de siguranta, ce zici?
Old 02-02-2007, 07:25 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Nu am gasit pagina cu anunturile de joburi pe site-ul companiei. Exista?
Old 02-02-2007, 07:32 PM
msim msim is offline
Forumar fidel
Loterist informat

sus de tot
Reply With Quote
Old 02-02-2007, 07:36 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Multumesc. E prea mic scris, de asta nu vedeam.
Old 02-02-2007, 07:44 PM
Junior Member
Bobocel

Nici eu nu am auzit sa se practice cererea de masuri de siguranta (in ce constau aceste masuri, after all) din partea eventualilor angajatori, de catre candidati, inainte ca acestia sa aplice la diverse joburi.
Cred ca si faptul ca raspundem intrebarilor dovedeste seriozitate.

Linkul cate pagina de cariere: http://www.necc.us/necclongdistance/...ge=CAREEROPORT
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules