![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vreau sa imi cumpar un telefon Triband din USA, sa imi stabilesc numar de USA si sa functioneze si in Europa de Vest (ma refer in special la Franta si Italia). Se poate?
Daca da, la ce companie ma adresez? AT&T? Iar in Europa ce fel de cartele cumpar? Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
daca iti iei un tel gsm triband din america il poti folosi si in america si in europa. La fel si invers. Nu stiu AT&T ce fel de tel foloseste (daca sunt gsm sau nu) dar de exemplu Cingular foloseste gsm. Trebuie doar sa fii atenta sa nu fie codat telefonul.
|
||||
|
||||
![]()
Bine, atunci ma duc la Cingular sa intreb, ca la ei am si abonamentul pe telefonul astalalt. Cartele pot sa cumpar si de aici sau numai din Europa? Sau merge numai pe baza de abonament?
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Sper ca asta vroiai sa stii, daca nu spune te rog exact situatia la care te referi
|
||||
|
||||
![]()
Da, exact asta voiam sa fac. Vreau sa cumpar telefonul de aici si sa am numar de USA. Evident ca nu vreau sa platesc roaming, deci ideea cu abonamentul cade. Trebuie sa ma asigur ca merg cartelele pe care le cumpar acolo, la telefonul de aici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si in Canada tot asa ar merge telefonul asta, cu cartele? Care se pot lua chiar din USA, presupun?
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
numarul de telefon | catalintoma | Primii pasi | 1 | 10-07-2006 02:55 PM |
dif inte data interviului aflata la telefon si invitatie? | Diaconu | Interviul | 9 | 10-05-2004 01:54 PM |