|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
In sfarsit avem si noi viza
Hop si noi cu viza azi
La ora 7.20 pe o ploaie torentiala am ajuns in fata ambasadei .. (noi eu si sotul) si inca un baiat din Botosani . La 8.10 ne-au bagat in ambasada, ne-au trimis la etaj unde in 10 minute a inceput predarea actelor. Actele le/am predat in ordinea cunoscuta -pasaport si scrisoare de programare ( inclusiv pasapoartele vechi) -certificate nastere , copie -certificat casatorie, 2 copii -cazier roman , copie, traducere -cazier italian , copie traducere -extrasul de cont (10500 euro) -certificat de propietate masina pe care ei au evaluato la 9500 euro -analize medicale AOs nu am avut ca a ajuns la 1 ora dupa ce am iesit din ambasada.. Intre timp ne/au intrebat daca am mai fost casatoriti, daca avem copii si daca am fost plecati in alta tara in afara de Italia. A urmat platitul chitantei (1510 dolari) si ampretarea Dupa asta , asteptarea a fost de 1 ora si ne/au chemat la interviul propiu zis pe care l/am tinut cu o doamne tare draguta. Intrebarile au fost in romana si foarte ciudate si nu s/au incadrat deloc in standarte -cand v/ati cunoscut -in ce luna v/ati intalnit prima data -ce lucreaza sotul -ce salariu are -de cat timp e plecat -de cat timp sunt eu plecata -de ce a plecat el din tara -cand am terminat eu liceul - ce profil - cati ani au trecut de atunci -cum se numeste exact liceul -ce facultate am facut si cati ani - am lucrat in domeniu -cand am dat bac-ul - la ce materii (?????) -cand am plecat prima data in Italia anul .. dar si luna -cine este persoana cu adresa si de cat timp o cunoastem - ce stat -vom sta la adresa respectiva? -daca ne/am gasit de lucru - cu cat timp ne/am cunoscut inainte sa ne casatorim - de cate ori am participat la loterie - in ce an am participat acum cand am castigat - in ce luna si cam in ce perioada a lunii si nu mai stim ca ne ametise cu intrebarile si care mai de care de genul celor de mai sus Intr-un final a zis e ok si ne-a spus sa luam loc sa asteptam vizele care au venit cam dupa 30 minute. Cam asta a fost tot in cazul nostru , baiatul din Botosani a luat si el viza Multa bafta tuturor si s-auzim numai de bine lacramioara si marius |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|