![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Se pare ca din primavara vom ajunge pe acolo.........Asa de multe lucruri ne-ar interesa........cum e clima.....joburile.....chiriile........scolile(!!! !!!!!)......in special scolile........avem 2 baieti......unul de 4 si unul de 6 ani.......cel mare sigur va merge la scoala..........cel mic........kindergarden!.......si multe altele.....Dati un semn! Multumim!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
este fain ca zona este foarte "curata" majoritatea sunt albi, rareori vezi vreun asiatic, negru sau mexican. Sunt si ceva romani prin zona, sunt destui cred, care au migrat din bay area spre el dorado hills. Clima este mult mai blanda decat in romania, desi nu este chiar ca in zona San Francisco. Este cald, cateodata f. cald vara, iernile sunt destul de blande dar mai reci decat in SF. Va urez multa bafta!
|
||||
|
||||
|
Multumesc mult de informatie. Doamne, da incet trece timpul! Mai avem o saptamana jumate pana la interviu si deja avem - cel putin eu - stomacele in gat! Speram sa fie bine!......... As mai avea o rugaminte - in legatura cu linia aeriana...... Care ar fi, in opinia ta, cea mai optima ruta de ajuns in California? Ma refer la aeroportul de sosire in state........Sa alegem L.A. si de acolo spre ED Hills, sau Sacramento?
|
|
|
||||
|
||||
|
De ce sa mergi spre LAX si apoi in sus? Mai sigur direct Sacramento, eventual incearca o legatura buna cu San Francisco, desi nu-i vad nici asteia rostul. Alege in functie de pret si de numarul de escale la care esti dispus.
|
||||
|
||||
|
O.K.! Atunci indrept cautarile spre Sacramento.
|
|
|
||||
|
||||
|
din pacate mai toate zborurile Romania California se rezuma la aeroporturile mari.
Parerea mea este ca veti ajunte in San Francisco, puteti zbura si pe Sacramento dar veti avea o oprire in plus (sunt aproape sigur) si probabil si pretul e mai mare. Oricum drumul este lung, nu cred ca o sa va bucure o escala in plus. Daca aveti pe cineva aici, ar fi bine sa rezolvati sa zburati intr-un weekend sau cand le convine lor, ca sa va ia de la aeroport, altfel... o sa fiti terminati dupa zbor, cu copii dupa voi, si buimaci sa umblati dupa autobuze sau alte alea.
|
|||
|
|||
|
Noi am aterizat pe aeroportul din Sacramento la sfarsitul lui august 2006,cu escala Atlanta. Am ajuns fierti dupa asa un zbor.Am venit cu Air France in conditii bune fara pierdere de bagaje cum s-a auzit.Pentru voi ar fi mai bine un zbor catre San Francisco,adica fara escala pe teritoriul SUA,dar pentru cei cara va asteapta ar fi mai bine Sacramento. Voi alegeti,oricum de la San Francisco la El Dorado Hills sant cateva ore(3-4) de mers cu masina.
Zbor usor si integrare rapida in insorita Californie!
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|