![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Buna, suntem o fam din Iasi care am luat interviul fara probleme. Sotul este cel care a castigat.
La ambasada am ajuns la 7.30 dar, desi aveam programarea interviului la 8.00, ne-au lasat sa intram pentru ca aveam si fetita cu noi (4.5 luni) iar afara picura si era foarte frig. Ne-au poftit sa mergem pe scaunele destinate loteristilor si sa asteptam. In aceasta zi am fost 5 familii: 2 din Iasi (salutari Florine), una din Cluj (ati luat viza?) si una (foarte tanara) din Bucuresti (are nu stiau de forum). Despre ceilalti nu stiu nimic. Am predat actele undeva dupa ora 9 (am fost a treia familie strigata) la ghiseul nr 6, la o domnisoara fff draguta (roscata cu parul lungut). A fost multumita de ce a vazut si i-a spus sotului sa mearga cu ea la caserie sa achite banii. A urmat la ceva timp amprentarea. Pe la 10 si un pic (nu stiu cat) am fost chemati tot la ghiseul 6 pt interviu. Acum era o alta domnita (blonduta cu suvite), tot draguta. Am jurat ca informatiile sunt adevarate si apoi: 1. ce functie aveti? 2. unde lucrati? 3. unde ati terminat facultatea si in ce an? 4. de ce vrem sa plecam? 5. de cat timp sunteti casatoriti si cum v-ati cunoscut? 6. cand s-a nascut fetita? 7. daca vom sta la sponsor (am avut AOS)? 8. cine e sponsorul? 9. daca vom pastra proprietatile din tara (am avut evaluare pt pamant)? Trebuie sa va spun ca langa blondina era o " ascutitoare" bruneta care tot ii spunea ce sa ne mai intrebe. Am aflat mai tarziu ca era supervaizerul blondinei. Majoritatea intrebarilor ii erau adresate sotului, dar cum el avea emotii foarte multe, raspundeam si eu in locul lui. La ultima intrebare am raspuns in cor " NU" si se pare ca le-a placut pt ca blondina a zambit iar ascutitoarea a spus ca e "ok". Blondina ne-a informat ca totul e " ok", ca am primit viza, dar ca ne roaga sa revenim la 16.00 dupa pasapoarte. Am luat documentele originale si am parasit ambasada la 10.35. Am respirat usurata. Sotul inca era sub influenta emotiilor. Abia cand am ajuns la hotel ne-am manifestat bucuria si ne-am eliberat de emotii. Sa nu cumva sa se inteleaga ca eu nu am avut emotii..... La 16 am mers dupa pasapoarte. In ambasada am intrat doar eu, sotul ramanand afara cu bagajele si cu fata. Ma asteptam sa iau pasapoartele si la gara nene.... Ei, de unde... Am anuntat blondina ca am venit pt pasapoarte. A trebuit sa iau loc pana la 17.05 cand mi-am auzit numele. M-au chemat la ghiseul 3, unde mi-au cerut chitanta (deoarece ne dadusera ambele chitante - adica si exemplarul lor). NOROC CA LE PASTRASEM - la hotel sotul mi le daduse mie iar eu le pusesem in portofel "ca poate mi le deconteaza cineva". Am iesit afara sa iau chitanta. Fata plangea iar sotul mai avea un pic si exploda de emotii: nu stia de ce stau atata in interior. Am predat chitanta, mi-au dat plicurile, instructiunile, am verificat nr pasapoartelor pe vize si afara ......... Cam asta a fost - in versiune scurta. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
am luat viza in 25 oct.Anca si Marcel | dina_73 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 10-27-2006 08:10 AM |
Am luat viza 18 oct 2006 - Alinutza | alinutza | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 10-19-2006 10:32 AM |
Am luat viza!!! Vali - 2 Octombrie 2006 | vali_9992000 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 10-03-2006 10:56 AM |
Am luat viza si noi ,ieri marti 13. | furiosu | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 06-14-2006 11:52 AM |
Am luat si noi viza | Cosminux | Interviul | 12 | 12-09-2004 06:04 PM |
![]() |