Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Ai nostri copii

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-22-2015, 09:11 AM
ziirina ziirina is offline
Membru
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Teoretic nu pierdeti nici un an, se poate inscrie oricind.
Functie ce anul de studii, si mai ales de notele si rezultatul testului de Engleza, s-ar putea sa cistige un an. Dar daca notele nu-s stralucite, si nici Engleza nu-i suficient de buna, se poate intimpla sa piarda un an, desi in NYC m-as cam mira.
Nu stiu ca va duce in NYC, dar scolile publiuce's la pamint.

Banuiesc ca stiti ca aveti nevoie de vaccinuri (o copie de la clinica din Bucuresti) si de adeverinta cu notele pe ultimii ani, cel putin anii de liceu.
Daca stiti in ce zona mergeti, intrati pe siteul scolii si vedeti cerintele. Cum am mai spus: cel putin in Maryland cer test de Engleza, si daca nu realizeaza puunctaj bun ii repartizeaza la scolii cu program special de Engleza.

Multumesc frumos,
Fata mea trebuie sa termine clasa a Xa aici in tara..
Avem toate actele in regula,trebuie sa scoatem doar foaia matricola dar asta inante de a pleca cu o saptamana.
Ne ducem in NYC deoarece aici avem o familie care o sa ne ajute pentru inceput.Ce crezi ca ar trebui sa o dau la un Liceu privat?dar nu siu daca mi-as permite de la inceput!!S-au ar trebui sa ne reintoarcem sa termine scoala doar cls a Xa si apoi sa plecam iar?
Daca ai copii la scoala te rog da-mi si mie cateva sfaturi cum ar fi mai bine sa facem!
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules