Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Despre cetatzenie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2014, 06:40 PM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Daca as continua, subiectul ar fi transformat in mahala.
Reply With Quote
Old 05-14-2014, 08:05 PM
Profesor
Forumo-dependent

Feriti-va de minciunile psihologice ale "colegilor". Si de cei cu identitati false, ca-s pusi pe furat.
Reply With Quote
Old 07-09-2014, 01:54 AM
Adriana Tomasevici Adriana Tomasevici is offline
Membru
Bobocel

Azi am avut interviul. Stranie experienta. La USCIS nu mergea reteaua de calculatoare. Dupa ce am jurat, functionara care urma sa ma intervieveze rontaia o bomboana, si s-a oferit sa imi aduca si mie cateva de undeva de pe hol. Am zis da, a plecat din birou si a revenit cu niste ciocolatele, dupa care ne-am pus pe rontait. In timpul asta, am ajutat-o sa restarteze calculatorul, care tot nu se conecta. Tipa bombanea, mi-a explicat ca e obosita, ca si-a luat si niste zile libere, mi-a aratat cele vreo patru dosare ale intervievatilor din ziua respectiva si mi s-a plans ca nu a putut sa puna datele in calculator. In sfarsit, i-am zis ca vreau sa imi schimb numele, mi-a cerut datele sotului, a corectat pe formulare, dupa care mi-a zis ca trebuie sa dau minunatul test, mi-a pus alea sase intrebari, m-a intrebat care e capitala USA iar apoi mi-a dat sa scriu: "Capitala USA e Washington D.C", mi-a pus cateva intrebari din formular (nu toate) si gata. Partea proasta e ca mi-a dat o hartie cum ca am trecut testul, dar pe care se spune ca nu se poate inca lua o decizie in cazul meu. Am intrebat de ce, si mi-a zis ca e din cauza faptului ca nu poate sa imi verifice datele in calculator, plus ca toate corectiile pe care le-a facut pe hartie trebuie facute in computer cu aceeasi data (n-am inteles prea bine cum vine asta, ca ea stamipla de zor cu July 8, 2014, si nu stiu daca minunatele computere s-au reparat or ba pana la ora la care scriu aceste randuri). Anyway, testul e o gluma, intrebarile sunt banale (le-am citit de doua ori, stiam majoritatea raspunsurilor oricum, ieri am mai "trecut" o data prin ele cu sotul meu, just in case). Din ce am citit, testul pentru cetatenia romana e mult mai dur, cica e o comisie foarte severa care iti pune intrebari tampite, de genul "ce sunt papanasii".
Reply With Quote
Old 07-09-2014, 06:05 AM
Profesor
Forumo-dependent

Cum a fost cu juramintul ?

Asa e si la noul magazin a lu' Breitling. Stai pe scaun, te serveste cu ciocolata si iti arata ceasurile.

Last edited by Aramis; 07-09-2014 at 06:58 AM.
Reply With Quote
Old 07-25-2014, 07:44 PM
Profesor
Forumo-dependent

Bomboanele erau din alea tari, care la inceput se sug pina ce devin destul de subtiri pentru a fi sparte, iar ciocolatile sigur erau cu alune.
Reply With Quote
Old 07-25-2014, 07:56 PM
Profesor
Forumo-dependent

Un simplu restart la DHCP server si s-ar fi rezolvat, dar nu eram eu acolo si de aia. Asta se poate vedea si daca dai ipconfig/all si daca vezi ca are adresa din reteaua 169.254.x.x inseamna ca se autoconfigureaza ca nu-si poate lua parametrii de la DHCP server.
Chiar aseara mi-a facut mie acasa figura asta si cu restart-ul router-ului am rezolvat-o. Dupa ce router-ul a fost up 227 de zile ! Uau.
Reply With Quote
Old 07-25-2014, 10:48 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Valentine, zau asa, cred ca ar fi bine sa-ti resetezi si networking-ul personal.
Old 07-26-2014, 06:01 AM
Profesor
Forumo-dependent

In jurul meu sunt numai persoane de o calitate exceptionala. Mai ales fantome pe care nu le gasesti pe superpages. Intr-o zona cu 40,000 de non-cetateni, duca-s-ar.
Reply With Quote
Old 07-26-2014, 07:11 AM
Profesor
Forumo-dependent

E plin de c., mincinosi, mafioti, ceea ce e cel mai grav, si de perversi pina in maduva.
Urmeaza razbunatorii, razbunarea merge impreuna cu prostia, apoi discriminatorii care sunt cei mai dulci copii in comparatie cu ceilalti.
Apoi cei mai periculosi, gen portorican chelner, homeowner, periculosi daca nu m-as prinde de genul asta de minciuna. Oleaca am fost mai la sud, si am vazut ca alde astia inchiriaza televizoare cu saptamina, cam asa de bogati sunt.
Toti atipici, de nu-I poti identifica apartinind vreunei rase sau tari. Cind crezi ca-i portorican de origine rusa, el o fi de fapt Brazilian, poate, sau de prin Honduras, ceva.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules