|
|||
|
|||
Adirondacks, NY state (Lake Placid, Saranak Lake etc)
Daca aveti intrebari legate de aceasta zona va stau la dispozitie.
De 4 ani in fiecare vara am mers pe munte in Parcul National Adirondacks (zona Lake Placid, Saranac Lake, Stowe, Champlain Lake etc). Am urcat pe majoritatea versantilor: Mt Marcy, Algonquin Peak, Colvin Mt, Armsotrong Mt etc. Am sa incarc si cateva fotografii in zilele urmatoare. |
|
||||
|
||||
vechea intrebare...cum se traieste acolo, cat sunt chiriile, care este salariul mediu, cat de usor iti gasesti de munca (exclus lenesii) ) etc etc
si nici cateva poze nu strica zic eu
CN 2013EU000024xxx 05/05/12 Status check (winner) 05/16/12 Documents sent to KCC 05/27/13 Medical Exam (Regina Maria) 05/29/13 Interview (Successful) 06/03/2013 OTP-LON-DUB-BOS 06/17/2013 SSN Arrived 07/13/2013 GC Arrived |
|
||||
|
||||
Quote:
Poti te rog sa dai mai multe detalii? Ce trasee ai facut, dificultate, unde ai stat, ce ti-a placut, resurse etc. Si fotografii, sigur. Daca esti outdoorsman am si doua recomandari, tot aproape de tine. Ai fost in White Mountains? Dar in Acadia? |
|
|||
|
|||
Quote:
La White Mountain inca nu am ajuns, poate reusesc anul asta. De Acadia nu am auzit. Poti sa te cazezi in Lake Placid, Saranak Lake. Sunt multe hoteluri, moteluri,B&B. Dar multe sunt foarte modeste (am luat o teapa mare in Lake Placid, la Northwood). Eu n-am avut nevoie de cazare decat foarte rar pt ca am venit mereu cu masina din Montreal, am facut traseul si apoi pana la miezul noptii eram inapoi in Montreal. Am plecat pe traseu de multe ori din Adirondack Loj (Heart Lake): https://www.google.ca/maps/place/Adi...fd9683a32ce232 Am sa merg iarasi anul asta. Cred ca luna asta la sfarsit sau la inceputul lui iunie am sa merg iarasi. Mi-a placut mult traseul spre varful Mt Marcy (punctul de plecare fiind in Adirondack Loj). Poti parca la punctul turistic de langa Adirondack Loj. Costa 11$ pe masina pe zi. Dar in weekend trebuie sa ajungi acolo pana in ora 9 altfel nu mai prinzi loc. Aici gasesti un site cu multe detalii legate de zona respectiva: http://www.summitpost.org/adk-loj-hi...parking/264734
Display Modes | |
|
|