![]() |
|
||||
|
||||
![]()
- Continui sa aplici pentru DV;
- Te casatoresti cu un cetatean american; - Aplici pentru joburi la companii care sponsorizeaza vize H1B. Altceva nu vad. Intre timp apuc sa discut cu studenti in inginerie in anii terminali, majoritatea indieni (care nu se califica pentru DV), care au tot aplicat pentru astfel de joburi. Din pacate nici unul nu a primit o astfel de oferta. Premiul lor de consolare este masteratul, dupa care poate va fi doctoratul, timp in care mai au timp sa creasca profesional si sa prinda pana la urma o slujba cu sponsorizare de viza. Sunt destui astfel de studenti buni si foarte buni, un pic tine si de noroc, insa si de perseverenta. Procesul dureaza, de tine depinde sa te concentrezi pe ceva cerut de economia americana si sa continui pe aceeasi cale, ori sa alegi altceva. Poate ca experienta studiilor in State ai putea-o transfera intr-un job undeva in UE, unde ori ai drept de muinca, ori e mai usor sa-l obtii.
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Caut studio de inchiriat in Atlanta pt un an (student) | gabrielai | Catre America ! | 1 | 07-06-2013 08:38 AM |
Student roman nascut in America | Musashi | Europa | 0 | 05-13-2013 09:02 PM |
Interviu pt viza de student | bogdan81 | Interviul | 4 | 06-05-2006 11:06 AM |
Sunt student in an terminal si am castigat. Cum pot sa termin facultatea? | Cryos | Am cistigat Loteria Vizelor! | 31 | 08-18-2005 11:28 AM |