![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles, rezidentii in USA trebuie sa faca un FBAR (Report of Foreign Bank and Financial Accounts) daca au o suma agregata de peste 10000 USD in conturi in banci din afara USA.
Teoretic ar fi trebuit sa fac FBAR (sa trimit form TD F 90-22.1) si anul trecut pt 2012, dar abia acum am aflat. Din cate am inteles, daca trimit acum cu un an intarziere, trebuie sa scriu si o motivare valabila (ca nu am stiut nu pera e o motivare valabila). Tot teoretic, pedepsele pot fi foarte serioase. Ce ma sfatuiti sa fac, ce ma sfatuiti sa scriu in motivare? Voi cum ati procedat? Multumesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa spui mai multe? Mie unuia nu mi se aplica, insa precis vor fi interesati.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
http://bsaefiling.fincen.treas.gov/main.html Noi avem asigurari de viata care la scadenta pot fi incasate ca pensie platita lunar sau ca suma fixa. Am declarat simplu ca nu am stiut ca trebuie sa completam acest formular in cazul asigurarilor de viata. Mi-au trimis initial un e-mail in care spuneau ca au primit formularul meu si cateva zile mai tarziu un alt email ca au acceptat declaratia . |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|