|
|
||||
|
||||
Cautand in arhiva pentru tot felul de pricini, am gasit acest fir, unde vad ca am niste completari.
De Clarion stiu de acum vreo doi ani, cand am intalnit un prof ce si-a petrecut acolo primii trei ani pe tenure track. Pentru el a fost un job (alternativa lipsei jobului la inceput de cariera), acum e la Kansas State. Intre timp am mai aflat ca Clarion n-o duce prea bine mai nou, inchide programe si trimite acasa oameni cu tenure. Trec la Oxigen. Am fost la Vermont in primavara si putin a lipsit sa ma mut acolo. Hamesit dupa zapada cum eram, am fost total absorbit de "paradisul albilor", cum mi s-a descris. Insa universitatea, dincolo de faptul ca a fost alma mater a lui Dewey (important atat pt pedagogie, cat si pt biblioteconomie), iar in anii 80 a fost considerata o "hidden Ivy", acum e locul unde ajung studentii de prin New York care au parinti cu bani si n-au fost destul de buni sa intre la colegiile care cu adevarat conteaza. Alte detalii pe privat. Ceva detalii despre programul de MLS la Tuscaloosa in Alabama? PS: Intre timp am aflat din propria experienta ce e cu expeditivitatea mesajelor catre cei ce ti-au trimis mesaje dar nu-i cunosti: eu acum n-am practic timp sa dau teme pe hartie ca sa le corectez la sute de studenti, chiar testele deja sunt destule, asa ca mut toate temele online, iar temele de pana acum pe hartie le-oi corecta cumva in cateva nopti ori in weekend. Cum si studentii actuali trimit mesaje destule ("mi-e lene sa ma duc dimineata la curs, e adevarat ca ma pici daca lipsesc de x ori?"), iar ei au prioritate, prea multa energie nu mi-ar ramane pentru solicitanti din afara.
Display Modes | |
|
|