Quote:
Originally Posted by Sorin_2002_
Ai ajuns pana la urma in U.S.?Te-ai stabilit in New Hampshire?
Noua Anglie este apreciata pentru viata linistita , dezvoltarea economica si formele de relief care iti ofera multe oportunitati daca iti plac drumetiile si sporturile de iarna.In statele din Noua Anglie, albii sunt majoritari.Ca un inconvenient major ar fi clima, de regula umeda, indiferent de anotimp, cu efecte negative asupra celor care au probleme cu caile respiratorii(de exemplu astm bronsic).
Olanda are suprafata de doua ori mai mare ca si statul New Hampshire insa are o populatie de aproape 17 milioane locuitori.
|
Salut ! Pana la urma m-am stabilit in NH . L-a inceput am ales MA dar m-am lasat pagubas , preturile extrem de ridicate , nu ma puteam intretine la inceput . NH este foarte linistit , dar parca linistea asta este stresanta uneori , nu vezi lume pe strada , prin cartier nimic.. dar neh.. cica asta este America . Umiditatea ne omoara , este insuportabila . Sunt foarte curios cum este iarna , oare la fel?

acum ori ca ploua ori ca este soare este la fel.. Cu joburile este cam greu perioada asta , toata lumea in vacante nu am nimerit bine perioada dar intr-un final am gasit ceva de munca. Sper sa fie totul bine intr-un final ! Tu stai in NH?