Quote:
Originally Posted by diapunctc
In zona montmartre ...nu....
In Franta cel mai des am stat la un hotel din gama accorhotels, si ne-a placut : www.accorhotels.com
|
La un astfel de hotel am stat si noi. Mai precis la Hotel Ibis din cartierul La Defense (
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-07...re/index.shtml). Am prins oferta cu 67 euro pe noapte (cu mic-dejun la 4 euro pe persoana, am ajuns la fix 300 euro pe 4 nopti, 2 persoane). Hotelul e la 2 pasi de statia de metrou. Problema e ca nu prea sunt restaurante in jur (doar un Subway), si tre sa iei metroul ca sa mergi sa mananci undeva mai ieftin. Cartierul La Defense este superb: stil modern (business), nu vezi fatza de malintent, priveliste superba, etc...
Un alt mic dezavantaj (poate pt. cei cu copii) este ca camera de hotel este cam micutza. Noi n-am avut nici o problema.
Daca mai mergem in Paris, nici nu ne gandim sa ne riscam la alt hotel decat acesta.
Atentie! Google Maps sau Earth (la ora actuala) nu va da pozitia corecta a hotelului. Hotelul este localizat exact in fata statiei de metrou "Esplande de La Defense" - folositi harta de pe site-ul hotelului.