Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Primii pasi

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-16-2009, 11:53 AM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

Quote:
Originally Posted by eric75 View Post
Deoarece ma intereseaza acest re-entry ma uit peste aceste discutii anterioare si ma intreb de ce charlye30 nu aplica intai pentru re-entry , dupa 2 ani revine shi lipseste apoi 10-11 luni?S-ar inlatura riscul refuzului re-entry-ului iar riscul revenirii dupa 10-11 luni ar fi acelashi.
Personal, ma intereseaza daca acest tax return poate fi trimis prin posta dintr-o alta tara si daca poate cineva sa-mi spuna care este durata estimativa dintre trimiterea formularelor din plicul 1 shi programarea la interviu.
Tinand cont de experienta americana acumulata, daca ar trebui sa alegeti un stat in care sa va stabiliti la momentul actual, care ar fi principalele aspecte pe care le-ati lua in calcul?Tinand cont de aceste aspecte poate ma puteti ajuta si cu un top 3 al statelor pe mana carora ati merge.
Multumesc anticipat celor ce ma pot ajuta cu raspunsuri, fie ele macar partiale
programarea la interviu se face �n ordinea cn. interviurile �ncep �n luna octombrie (�ncă nu m-am lămurit dacă �n prima zi lucrătoare sau prima zi de luni) nu există o legătură directă �ntre trimiterea plicului 1 şi programare. totuşi returnarea formularelor dincolo de luna iunie poate duce la o programare a interviului la o dată ulterioară celei la care cn devine curent.

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules