|
|||
|
|||
Multumim pt pozele cu cactusi, Bianca. Sunt foarte frumoase. Am inteles ca infloresc o data pe an (cactusii, nu pozele ), stii cumva si cam cat tine floarea?
Ca sa pun mai bine in evidenta culoarea florii, mi-a venit o idee: as folosi un fel de tava (eventual cu margini neuniforme) in care as planta cactusii si apoi as acoperi pamantul cu pietre gri, bej sau de un roz stins. Se vede treaba ca abia astept sa ma mut, ca sa ma pot juca putin de-a decoratul... |
|
||||
|
||||
Pai floarea tine cam asa: Daca a inflorit azi, mai tine si maine ziua, iar seara se vestejeste. Seara se inchid florile. Aseara am observat ca si cel galben isi desfacuse florile, dar nu asa tare, poate azi o sa le vad mai bine.
Piticul cu flori roz, mi-a inflorit de 2 ori anul trecut. Depinde cum face boboci. Acasa, in Bv, am un cactus care a inflorit anul trecut cand am ajuns noi (2flori) si cat am stat acasa i-au mai dat vreo 3 boboci, dar nu au mai apucat sa infloreasca cat eram noi acolo.... |
|
||||
|
||||
Am pus si pozele cu cel galben
http://s38.photobucket.com/albums/e107/ibianca2003/ |
|
|||
|
|||
Bianca,
Cu asta galben chiar m-ai convins si pe mine sa imi cumpar niste cactusi. Vai de nasucul motanelului meu... |
|
||||
|
||||
Leustean
pentru cei care doresc leustean, se poate comanda radacina
la adresa http://www.mountainroseherbs.com/bulkherb/l.html se numeste lovage root iasa si din seminte, daca aduceti din Ro sa puneti ingrasamant ca sa fie treaba mai sigura, s-apoi aveti leustean de dat la tot forumu'
|
||||
|
||||
Si poate creste leusteanul in ghiveci? Ca eu am auzit ca nu.
|
||||
|
||||
si eu tot asa stiu de la cineva care a incercat la ghiveci, ca nu...
|
||||
|
||||
Pai si atunci unde sa-l crestem? Desi, la cit e de ieftin, poate ca merita o incercare.
|
||||
|
||||
intr-o gradina
incearca si la ghiveci, cu ingrasamant
Display Modes | |
|
|