Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Impresii din lumea larga > Europa

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2007, 01:40 AM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Mie mi s-a intimplat o chestie: mi-a cazut celularul T-Mobile Prepaid de la briu pentru ca se largise "agatatoarea". Cind am plecat cu masina, am calcat cu roata peste el si l-am facut praf.
Mi-am luat altul nou, cel mai ieftin T-Mobile Prepaid si am dat $64. Cica imi mai trimit si $30 rebate, dar s-ar parea ca asta e pentru abonament numai. Ma rog. Minutul e 20 de centi dar nu am cu cine vorbi, asa ca trimit e-mail-uri girla, 5 e-mail-uri ma taxeaza un minut. Mi-am downloadat Monopoly si Texas hold'em si deocamdata joc monopoly ceasuri pe el. Merge sa joc Monopoly pina la 5 ore pe zi, poate chiar mai mult. Cu pokerul nu m-am descaltat inca.
Pentru Boema, am vazut un magazin de telefoane unlocked pe 6th Avenue, Manhattan, mai jos de Bryant Park, spre Herald Square. Destul de aproape de Bryant Park. Vind numai celulare, nimic altceva. Poti sa pui orice cartela vrei, de unde vrei si sa o pui in el. Normal ca e o solutie scumpa, costa sute de dolari. Nu stiu daca se poate fara telefon unlocked.
Reluind, pentru cei care vorbesc cel putin o ora pe zi la celular, e buna solutia cu abonamentul. Altfel nu.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules