Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2004, 11:37 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Default Reguli privind copiii castigatorului pana in 21 ani

Va scriam zilele trecute ca auzisem de niste cunoscuti mai vechi care au castigat la DV 2005. Problema lor era ca au un numar de ordinul 26xxx, iar fiica lor cea mare va implini in martie 21 de ani. Ei au decis ca daca nu sunt programati la interviu pana atunci, vor ramane cu totii acasa.

M-am intalnit intamplator ieri cu sotul. Acesta mi-a spus ca, inclusiv in urma telefonului meu, fiica in chestiune a sunat la KCC. Si, SURPRIZA,

A AFLAT CA S-A SCHIMBAT LEGISLATIA

Mai exact, se pare ca mai are dreptul de intrare in USA inca sase luni de la implinirea varstei de 21 ani.
Mai multe detalii nu stia.

Pentru mine e un lucru absolut nou. Poate fi adevarat ?
Aceasta se leaga cu alte posibile proceduri schimbate (pe langa modalitatea electronica de aplicare).
Voi ce stiti ? Sau asteptam pana ne lamureste Pompita, pe 4 octombrie ?

Al vostru nelamurit,
Virag.
Old 09-23-2004, 05:29 PM
Europe's Avatar
Europe Europe is offline
Forumar fidel
Aspirant

Exista foarte mica probabilitate ca CN26xxx sa fie programat in martie.
Reply With Quote
Old 09-23-2004, 11:02 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Evident, asta nici nu o pun in discutie.

Dar sa nu ne indepartam de la fondul problemei. Europe, ai adus o informatie bomba, as putea spune, si ma refer la initiativele pentru eliminarea Loteriei.
Ai putea aduce contributii de aceeasi valoare si pe acest subiect ?

Virag.
Old 09-23-2004, 11:04 PM
Diaconu Diaconu is offline
Membru
Invatzacel

ce citisem eu in legatura cu acest subiect este ca
Se calculeaza lunile de cand ai trimis aplicatia la loterie si pana ai fost informat ca ai castigat. (in general cam 6 lunii. )
sa spunem ca prietenii tai vor avea interviul in august. Fiica lor implineste 21 in 10 martie. se adauga la luna martie inca 6 luni si inseamna ca fiica este eligibila sa mearga si ea pana pe 10 septembrie. Deci daca prietenii tai au interviu pana pe 10 septembrie ar trebui sa fie totul in regula.
daca fata implinea 21 de ani in decembrie anul asta, mai putea sa plece numai daca aveau interviul pana in iunie.
Daca vrei mai multe detalii spune-mi si poate pot sa iti atasez documentul respectiv
Chestia acesta nu e noua. cred ca e de cand a inceput loteria.
Reply With Quote
Old 09-23-2004, 11:17 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Default E-mail

Trimite-mi, te rog, pe e-mail (butonul de mai jos) fisierul cu pricina. Am inteles, cat de cat, insa nu mi-e foarte clar totul.
Eu stiam doar de:
1. Poti intra in USA cu viza DV3 doar pana in ziua in care implinesti 21 ani
2. Poti cere la KCC procesarea de urgenta, insa in limitele disponibilitatii de numere, dupa ce CN devine curent.

Si, daca am noroc, s-ar putea ca problema asta sa se fi rezolvat. Iti multumesc pentru informatie.

Alte probleme noi (sau vechi, insa mai obscure) nu sunt ?

Virag.
Old 09-24-2004, 07:07 AM
Lya's Avatar
Lya Lya is offline
Membru
Invatzacel

Salutare loteristi

N-am castigat dv 2005 dar o sa aplic in continuare.
Ma intereseaza foarte mult acest subiect deoarece fiica mea implineste 21 ani in martie 2006.
Daca o sa am noroc sa castig dv2006 as vrea sa fiu informata din timp asupra acestui subiect,sa stiu exact la ce sa ma astept.
Asa ca va rog daca mai aveti info sa scrieti si va rog sa-mi trimiteti si mie fisierul acela pe email.
De asemenea daca mai cunoasteti cazuri care au trecut deja prin problema asta si ce au facut pana la urma.
Va rog
Multumesc
Toate cele bune
Lya
Reply With Quote
Old 09-24-2004, 08:52 AM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Cititi cateva raspunsuri aici :
http://www.visalaw.com/greencard.html

If I win, can I get green cards for my family?

Your spouse and unmarried children under the age of 21 (at the time the green card - not the lottery application - is approved) are automatically entitled to the same status as you. Under the new Child Status Protection Act, children of lottery-based green card applicants, the age of the child minus the adjudication time of the lottery-based immigrant petition at the time a visa number becomes available for the parent is the age used for determining whether the child is eligible for the green card as an under 21 year old child. But to take advantage of this, the child actually must seek to acquire the green card within a year of the visa becoming available. Also, in the case of a child who turns 21 while a lottery-based green card application is pending who is not eligible to claim to be under 21 for purposes of seeking a green card, may still retain the original date issued upon receipt of the original petition and it is not necessary to file a new application because the case will automatically convert to the appropriate category.
Old 09-27-2004, 06:51 PM
Membru
Invatzacel

Va trimit maine fisierul promis il am salvat pe calculatorul de acasa.
Este un document pentru avocati si din cate imi amintesc dadea si un exemplu de calcul.
Reply With Quote
Old 09-28-2004, 12:36 AM
Membru
Invatzacel

uitwe ca l-am gasit din nou. Acesta e paragraful referitor la eligibilitatea dependentului de 21 de ani.

Age-Outs The Child Status Protection Act of 2002 ( CSPA )32 provides relief to certain derivative beneficiaries of diversity lottery visa applications who would otherwise lose eligibility for derivative immigration benefits when they turn 21 years of age (i.e., they aged-out ). To calculate whether an aged-out derivative beneficiary can benefit from CSPA, the DOS will use the period between the first day of the Diversity Visa mail-in application period for the program year in which the principal applicant qualified and the date of the congratulatory letter notifying the applicant that he or she has been selected as the period during which the petition is pending .33 This period will then be subtracted from the derivative beneficiary s age on the date the diversity visa becomes available to the principal applicant (becomes current). The provision is best understood with an example. A principal applicant is selected for the DV-2004 program for which the first date for mailing the application was October 1, 2002. The principal applicant receives a congratulatory letter dated May 30, 2003, notifying her that she has been selected. Accordingly, the diversity visa petition has been pending for 242 days. The principal applicant has a high lottery number and is finally able to proceed with her immigrant petition and receive a diversity visa on September 1, 2004. She has a daughter and a son. The daughter turned twenty-one on October 1, 2003, and the son turned twenty-one on July 1, 2004. The daughter cannot benefit from CSPA, because she has been twenty-one for more than 242 days. In contrast, the son can benefit, because he has been twenty-one for less than 242 days."

e un pdf
http://www.wolfsdorf.com/DVarticles/...4%20Update.pdf
Reply With Quote
Old 09-20-2011, 08:54 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Multumiri tarzii, Diaconu, peste ani mesajul tau ramane valoros!

ETA: am mutat mesajele legate de copilul de 21 ani aici, dincolo era off-topic.

Last edited by Virag; 09-20-2011 at 09:03 AM.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules