![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut,
E cineva care o sa plece in Romania din Washington DC sau Virginia? Vreau sa trimit un pachet mic in Bucuresti. Un telefon mobil Google Nexus. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Trimite mah cu USPS ce te mai amarasti. Costa 12.95 parca si poti sa pui doua telefoane in cutiuta aia de la ei plus chargere. Eu numai asa fac si trimit mereu. In max 10 zile e acolo. |
|
|||
|
|||
![]()
Salut. Ma gandeam la USPS, dar stiu ca in Vama in Romania, te incalta aia cu TVA imediat. Exista o solutie sa nu platesti TVA-ul? Telefonul e folosit si il fac cadou.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Da' vezi ca s-au scumpit ca dreaqu pachetele cu USPS. Dupa ce am postat aici chiar aveam si eu unu de trimis si m-am dus la posta si cereau dublu pe ele, ca cica s-a scumpit din Jan. Da' parca nu-mi vine bah sa cred: asa scump?!!!! O sa ma mai duc odata sa ma lamuresc ce si cum ca nenea ala de la ghiseu era cam pensionar. O sa mai si citesc pe website la ei sa vad care e treaba. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am trimis un tel. pana in Spania 20$, si pt Rom�nia tot la fel costa
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vreau sa trimit un pachet in Romania | dmiclaus | Mica publicitate - oferte si cereri | 3 | 12-06-2007 06:19 AM |
Stie Cineva O Modalitate Mai Ieftina De Trimis Pachete Din Usa In Romania? | SIMONATIRI | Experientele loteristilor ajunsi in America | 10 | 11-03-2007 06:17 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 06:36 PM |